4000 грн на місяць

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Шо ж ми так наклюкались? ?
Цю..напрасно ви так, вчера да, набрался трошкки впечатлений,..:збентежений: а сеня сухой ак лист..:незнаю:пивом по праце совращали..но я помню як ви меня пристидили и с тех пор не пию в огуле..:rolleyes:
Жена не нарадуеца.. но я храню наш, з вами маленький секрет..':цехф:

Оооо...не напоминайте.. іграли 2 неділі тому... я трошки програла в одном раунді, то пришлось собачий корм трєскать...преміум канєш, но
С кєм ви ігралі? С бассет-хаундом?
Тре було з сантехніком іграть. Або доцентом вишкі.

Цю..напрасно ви так, вчера да, набрался трошкки впечатлений,..:збентежений: а сеня сухой ак лист..:незнаю:пивом по праце совращали..но я помню як ви меня пристидили и с тех пор не пию в огуле..:rolleyes:
Жена не нарадуеца.. но я храню наш, з вами маленький секрет..':цехф:
От видіте яка я полєзна ...особенно в сімьї?

Курва..та шош те доценти- сантехніки спокию не дають?.:незнаю::D:цехф:
Дєвочкі от тоскі собачій корм їдять. Преміум класу, канєшно. Но - собачій.
Якой би мальчік іграл з дєвочкой на пожрать собачого корму?

Дєвочкі от тоскі собачій корм їдять. Преміум класу, канєшно. Но - собачій.
Якой би мальчік іграл з дєвочкой на пожрать собачого корму?
Зря ви так коллега..ми када на бившую индустриальную переехали.. к слову, там бил первий в ха универсам так вот, в 90-х усе накрилось маминой пилткой, но универсам остался.. там било пару комерсов и кошаче/собачачий отдел..ну, то все присказка,
Стоим..васисуалию корм покупаем..перед нами пани.лет так 40+..
А корма, видов 10.. она така каже..
- я сперва должна сама все попобовать..
Ну ми с женой поулибались..а ета вариатка реально перепробувала весь корм и ей ничего не понравилось..:D
Потом правда шось купила, грамм 50, жена потом смеялась, - к чаю..

Я тож думаю, шо ви с королевишной поладіте.. а я в ахріку поеду.. мавп тренувать.. досвід вже маю..:D
Та не видумуйте..у Ахріках тих жаріща і пиліща. Оно вам тре? Хай обізянки живут нетреніровані ?‍♀️

Назад
Зверху Знизу