Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
С 90хМожливо, не знаю. Але рецепт такий відомий здавна
...до речі,там треба листя капусти ,але не з кочана,а зовсім покровне,те що ми лишаємо на полі,колись давно до мене люди приїджали і просили дозволу набрати цього листя🤦♂️Блин.
Пошляк, вы только щи не варите, если капуста скиснет, ок?
![]()
ням-ням...а мазати вафельні коржі згущенкою і видавати за торт,це по справжньому,чи ні?![]()
...чому жарене тісто у молоці з фаршем вас засмучує?ням-ням
для цього є чебуреки, перемеч та т.п....чому жарене тісто у молоці з фаршем вас засмучує?![]()
я в чіпке кильку в томаті з коржиками трикутними, по 7 коп їв, бе...до речі,помню,ті ж вафельки меншого розміру теж були у продажу,на них смажили фарш і їли![]()
Руськаякухня, як 99% усього на *****ій, спижжено у інших культур!Сушки, бублики, кулебяки, расстегаи всякие - открытые пироги - это типа рускаякухня.
Вот, если подумать, то эти сушки с фаршем - что-то типа ленивого расстегая![]()
Ви бачілі скока она стОїть? Я над нєй могу тока поплакать в магазє.Блин.
Пошляк, вы только щи не варите, если капуста скиснет, ок?
![]()
Подумала аналогичное.Осторожно предположу:
бублики-суть руськая страва, и рецепт - оттуда же.
Такую дичь только с голодухи на поволжье придумать могли.
А, ну и от лени еще, конечно.
Ну да, с голодухи. Читала у Донцовой фирменный русский аналог пиццы в те годы - батон резали вдоль, две готовые заготовки под пиццу , в духовку и т.д.
Студенческая общага?..😁🤣
Когдато бил в гостях, то отеті бублікі билі єдінствєнний м'ясним блюдом. Остальниє 8 блюд билі із буряка. Запомнілось чота.
Полезно для желудка8 блюд билі із буряка
Если сахар в нормеПолезно для желудка![]()
Нє. Днюха дитини знайомих. Шось у них тоді було туго з дєнюшкамі. Це було у 1997-8 році.Студенческая общага?..😁
Понятно...Нє. Днюха дитини знайомих. Шось у них тоді було туго з дєнюшкамі. Це було у 1997-8 році.