Пошляк
Куратор теми
Статус: Онлайн
Повідом.: 17977
Повідом.: 17977
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
згоден....Да какая разніца.![]()
...красива жінка
Так загляни в шухлядку к бойлеру..Ох і квєст у мєня сьодня.
Нада оторвать **** от стула і попЕрти в Епіцентр, купіть двє кран-букси. А потом додому, чєрєз сиро-ковбасну крамницю. А я, як та ягодка - єлєживіка.![]()

Я ніц нє пойнял.Так загляни в шухлядку к бойлеру..![]()

Почни з якогось генделика.Ох і квєст у мєня сьодня.
Нада оторвать **** от стула і попЕрти в Епіцентр, купіть двє кран-букси. А потом додому, чєрєз сиро-ковбасну крамницю. А я, як та ягодка - єлєживіка.![]()
Нєнє. Ето важно. Гєндель послєзавтра. Ну, може завтра.Почни з якогось генделика.
Не откладуй на завтра, а тим більш на послезавтра, то шо можно зробити сьодні! ))Нєнє. Ето важно. Гєндель послєзавтра. Ну, може завтра.
Я - крємєнь. У мєня іщє і трєня сьодня. Пауерліфтінг. Ага.Не откладуй на завтра, а тим більш на послезавтра, то шо можно зробити сьодні! ))
...немите обличчя безумовно важливо,покупка отих кранів цілий квест, завжди не вгадаєш з різьбоюНєнє. Ето важно. Гєндель послєзавтра. Ну, може завтра.
Я з собою ісходнік взЯну. Главноє шліци на крєстовіну....немите обличчя безумовно важливо,покупка отих кранів цілий квест, завжди не вгадаєш з різьбою
Чого не зробиш заради АнжелиЯ - крємєнь. У мєня іщє і трєня сьодня. Пауерліфтінг. Ага.
Ти скажи, в тебе броня поновилась, що ти стільки напланував?Я - крємєнь. У мєня іщє і трєня сьодня. Пауерліфтінг. Ага.
Найкраща броня - АнжелаТи скажи, в тебе броня поновилась, що ти стільки напланував?
Да. Щє вчора.Ти скажи, в тебе броня поновилась, що ти стільки напланував?
Так шо ви молчітє? ? Стіко страданієв тут було за ту бронь шо аж неприяноДа. Щє вчора.