Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Так на оперу надо идти через буфетКто в курсе, у нас в Оперном раздевалки работают или пускают в верхней одежде? Холодно там, наверно...
Бажано там і слухати....Так на оперу надо идти через буфет
Так на оперу надо идти через буфет
Тогда другой вопрос - а буфет работает? ?Бажано там і слухати....
Візьміть з собоюТогда другой вопрос - а буфет работает? ?

Тогда надо в Кристалл сразу, мимо Оперы....Візьміть з собою![]()
А мистецтво? Можна ще оптімізувати - йти в Оперу після Кристалу, який виконує роль буфету...Тогда надо в Кристалл сразу, мимо Оперы....
Вас, чи апєрітів?Візьміть з собою![]()
аперетив, звичайно, - я так якісно, не обігрію...Та і опера не моє - максимум, оперетта...Вас, чи апєрітів?

Та там зараз навєрноє йолкі, в том опєрном. Показують, як отпіздіть *****ского деда отморозка.аперетив, звичайно, - я так якісно, не обігрію...Та і опера не моє - максимум, оперетта...![]()
Так работают раздевалки в Оперном ?
Ну, йолкі - то святе...Хоча роздягнути можуть і там...Та там зараз навєрноє йолкі, в том опєрном. Показують, як отпіздіть *****ского деда отморозка.
Ілі щось хороше про святого Миколая.

То хизувались.Або шоб не сперлиВ теме о фотках в СССР было видно, что в Кристалле буфета не было. Сидели там в шубах и шапках песцовых.
Я так делаю. Снимаю с велика флягу на 0,75 и с ней в парк или еще куда. Просто замечательно. НО! Внутри только белое сухое вино, ничего крепче.Летом тут кто-то делился своим опытом. Что гулять по общественным местам с пластиковой "колой" в руке в такую жару, не вызывает аопросов у правоохранительных органов.
Интересно, а как внутренние органы утоляющего жажду к этому относятся?
У цьому парку нічого не має для занять спортом. Просто звичайний змішаний ліс. Є лише велосипедна доріжка.А де фото на турніку?
Ага, приблизно так само, 2/3 оранж соку і 1/3 віскі в пакеті з під соку...на Мальті, на морській екскурсії..Я так делаю. Снимаю с велика флягу на 0,75 и с ней в парк или еще куда. Просто замечательно. НО! Внутри только белое сухое вино, ничего крепче.
![]()
Печериці просто порізали? Сирі?Святкова вечеря!![]()
Так.Печериці просто порізали? Сирі?
Цікаво, треба буде спробувати...Чув не раз, але не тестував...