Статус: Офлайн
Повідом.: 87555
Повідом.: 87555
Ну єто ишо можє буть.бронзи.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ну єто ишо можє буть.бронзи.
Есть другиє мєтоди...Ви діду хотітє по-старінкє провєріть? на зуп?![]()
Кстати.. от вам ще одна история..Ви діду хотітє по-старінкє провєріть? на зуп?![]()

Точка била офігенская. Десь приблизно 600 дінарієв оттуда поднялі. І ще трохі по-любому єсть. Но зараз покопать ніяк.Ну єто ишо можє буть.
Із кожі бувшого любовніка або й чоловіка...Наоборот. В кожаном пєрєпльотє з сілєбряной застьожкой.
Дето юг? Бо в нас такі дєнари не водяться...Точка била офігенская. Десь приблизно 600 дінарієв оттуда поднялі. І ще трохі по-любому єсть. Но зараз покопать ніяк.
Ага.. І шкіра ще не яка завгодно...Тобто , не з будь-якого місця...Із кожі бувшого любовніка або й чоловіка...
Жебраки. Я п'ятаки сріблив фіксажем.Кстати.. от вам ще одна история..
в детстве, 2-х копеечную монету видерживали в ртуте тай вона ставала сріблястой..
По размеру била як 10 копіїок..клали гербом к верху тай купували фруктове морозиво за 7 копійок, щей решту отримували..
Ток не кажить що то ми совок розвалили..![]()
А хто?Кстати.. от вам ще одна история..
в детстве, 2-х копеечную монету видерживали в ртуте тай вона ставала сріблястой..
По размеру била як 10 копіїок..клали гербом к верху тай купували фруктове морозиво за 7 копійок, щей решту отримували..
Ток не кажить що то ми совок розвалили..![]()

Не буду я привязувать ніточку і в стаканчік с водой опускать на вєсах, шоби шото доказать. Ага.Есть другиє мєтоди...

Всьо дєдуля. Ви вже в другом блокнотікє. Я пєсню тока шо запостіл про нєво.Із кожі бувшого любовніка або й чоловіка...
Є пробірні кислоти.Не буду я привязувать ніточку і в стаканчік с водой опускать на вєсах, шоби шото доказать. Ага.![]()
Київська облась, Васильківський район, село.................а нєскажуууууу.Дето юг? Бо в нас такі дєнари не водяться...

Та поки мене нема нехай хоч у таможену декларацію пише.Всьо дєдуля. Ви вже в другом блокнотікє. Я пєсню тока шо запостіл про нєво.
За рупь толкал?..то уже стать била..Жебраки. Я п'ятаки сріблив фіксажем.

І не требааааа...Київська облась, Васильківський район, село.................а нєскажуууууу.![]()

Не, рупь больше. Писят копеек.За рупь толкал?..то уже стать била..![]()
Та сходіл я до ювєліра. Це нє ніщєбродскій ломбард. Чувак намазав гєлєм і тицьнув пріборчиком. В цене ми з їм нє сошлісь. Та і тогда не треба було.Є пробірні кислоти.
Глеваха? ?Київська облась, Васильківський район, село.................а нєскажуууууу.![]()
Не, то ми так звонілі з автомату..Не буду я привязувать ніточку і в стаканчік с водой опускать на вєсах, шоби шото доказать. Ага.![]()