Статус: Офлайн
Повідом.: 87555
Повідом.: 87555
Нє, я сховався.Тебе теж догнала?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Нє, я сховався.Тебе теж догнала?
Ох ****, я так загнался с етими хілосохскіми кактегориями на екзамене.. шо даже мой дружбан троешник рот открил када я там такую ересь нес..Так то у ноосфері таке відєніє... Може й бреше.

...пересилай до НімеччиниТак. Ану кажіть кому треба крєсло для пєдікюра. Замахався я обнього спотикацца. Стоїть посеред комнати - огрОміна. Дешево оддам. Тищ за 20.![]()
Генекологам студентам продай недорого..Так. Ану кажіть кому треба крєсло для пєдікюра. Замахався я обнього спотикацца. Стоїть посеред комнати - огрОміна. Дешево оддам. Тищ за 20.![]()

Гривень. Ви діду, начє в Ботсванє якой живетЕ.Шагів?
Оні єво будут нє по назначєнію викорістовувать. Ізвращєнци.Генекологам студентам продай недорого..![]()
Хай тренуються..Оні єво будут нє по назначєнію викорістовувать. Ізвращєнци.

Я в будучину дивлюся. Шо ти з гривнами робити будеш коли шаги введуть?Гривень. Ви діду, начє в Ботсванє якой живетЕ.
Екзамєн по сваркє бил?Ох ****, я так загнался с етими хілосохскіми кактегориями на екзамене.

Оні вже нам преподавать можуть.Хай тренуються..![]()
Ізвращатися?Хай тренуються..![]()
Поміняю. Чєньч мані.Я в будучину дивлюся. Шо ти з гривнами робити будеш коли шаги введуть?
Том и Круз!)))І у нас - Том і Кузя
![]()
Кстаті про ізвращєнія. Нашол я тоє золотішко, шо откопал, будучі поісковіком артєфактов. Щас скіну завораживающєє фото.Ізвращатися?
***рке.. по сварке зачет бил..Екзамєн по сваркє бил?![]()

Міняйло без штанів ходить...Поміняю. Чєньч мані.
Давай.Кстаті про ізвращєнія. Нашол я тоє золотішко, шо откопал, будучі поісковіком артєфактов. Щас скіну завораживающєє фото.