Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
20260307_190725.webp

Всьотакі брендікола ето вєщ. Пється, як кола, а наслідки як від бренді.
Кстаті - рецепт провєрєний. Для нашого таваріща з Чєхії. На 50 грам коніни - 100 грам коли. Мєня размотало з півлітри. :)
Ну, йому на полтора центнера вєсу треба літр віскаря і три літра коли. :) я то Аполлон, виже пам'ятаєте.:)

Кстаті - рецепт провєрєний. Для нашого таваріща з Чєхії. На 50 грам коніни - 100 грам коли. Мєня размотало з півлітри. :)
Ну, йому на полтора центнера вєсу треба літр віскаря і три літра коли. :) я то Аполлон, виже пам'ятаєте.:)
Не, не люблю правильные напитки с колой мешать. И льдом. Лед вообще градус сбивает :увага: :D

Не, не люблю правильные напитки с колой мешать. И льдом. Лед вообще градус сбивает :увага: :D
Просто ти нє знаєш, шо такоє дімєксід.
Ето як смазка. Нащо собі псувать аорту сорокаградуснимі напоямі. Отвьортка - наше всьо. Можна вижрати літр нє напрягаючись.
Я вапшето охуєнний трєнєр. В любой дісціплінє. Пошті бєсплатний. :)

Просто ти нє знаєш, шо такоє дімєксід.
Ето як смазка. Нащо собі псувать аорту сорокаградуснимі напоямі. Отвьортка - наше всьо. Можна вижрати літр нє напрягаючись.
Я вапшето охуєнний трєнєр. В любой дісціплінє. Пошті бєсплатний. :)
Звіздабол сказочнік другімі словамі 🥱

"- Пусть постоит, может к нам кто придет, может мы куда пойдем..."(с)
:D
У мене є два літри *****кі з дютіфрі 2021 року. Летіли в Йогурт. Затарілісь перед польотом. Шось не тягне попробувать. Там джин і самбука. По літру.

У мене є два літри *****кі з дютіфрі 2021 року. Летіли в Йогурт. Затарілісь перед польотом. Шось не тягне попробувать. Там джин і самбука. По літру.
Тю, купи нормальний тонік під джин - не гірше, ніж кола з чимсь..

Назад
Зверху Знизу