Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Скушно ім та одіноко.. ні Вовчіка ані Вітька з курями нема.. :rolleyes:
Зато принц помог с обрезкой деревьев.
В Англии уже сезон по обрезке.

1000001541.webp

1000001540.webp

На додаток про сімейні ферми)
Я розкажу про дальну родичку з Олександрії (недалеко від Рівненської АЕС) Вона привозила в Харків до ін.Ситенка доньку, ій там робили складну операцію.
Багато чого вона розказала про своє фермерство. Трохи ще моя двоюрідна про те, що бачила у них .

В неї 8 дітей,чоловік. Нежонаті три хлопці, взяли на себе теплиці з огірками та ранньою зеленню, буває, що і ночують там. Дівчатка готують, прибирають, менших нянчать, годують, ще слідкують за птицею. Великі тварини - це батьківська турбота.
У батька трактор, прицеп, джип, косарки, ще якесь авто. Здоровий шмат землі, кілька гектар, на якій є і свій ставок з рибою.
У дітей все що треба є, у кожного свій ноут. Хата здорова, 3 поверхи, білі меблі, всі кухонні прилади, чистота.Діти батьків на Ви називають, слухають у всьому.

Старшого оженили - всім селом побудували молодятам хату. Як весілля священник з амвона у неділю каже, що у таких весілля - так всім хутором починають готувати весілля. Ріжуть кабана, роблять ковбаси і те що треба
Малі дівчатка печуть пироженки.
Хутір вирощує ранні огірки: за кордоном гуртом купляють семена, у всіх теплиці, врожай покупці забирають оптом.
Так було вже років з 10 назад. Як зараз -хз. Сорі, за простирадло.

Останнє редагування:
У такій юпочці? :D Чи цей декор виконує функцію великої кишені для заначек?
Та вєсь ансамбль целіком. Я нє копєнгагєн, за шо там відповідає кожна складочка на бручках. Чєрєвічькі і зараз такі зустрічаються на тьотях післяпенсіонного віку.

Та вєсь ансамбль целіком. Я нє копєнгагєн, за шо там відповідає кожна складочка на бручках. Чєрєвічькі і зараз такі зустрічаються на тьотях післяпенсіонного віку.
це скоріш за все актриси домашнього лікувального театру якогось дурдому: одній знайшли красиву накидку до платтячка, а іншу вділи в чорний мішок та ще зимню шапку нап'ялили - "і так зійде!")

це скоріш за все актриси домашнього лікувального театру якогось дурдому: одній знайшли красиву накидку до платтячка, а іншу вділи в чорний мішок та ще зимню шапку нап'ялили - "і так зійде!")
Я впевнений, шо це тодашня мода. Під турцію мабуть.
Гугліть влом.

Ви ж щас пошутили правда? 🥱

Назад
Зверху Знизу