Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
От такий сьогодні з ранку був прильот....
Це не я хімічу. 😌...друге фото штучно розтягнули,щоб тітки здавалися ще худішими
Минималку повысили с 1 января.А шо в вас пєнсія вєсєло як на партсобраніі? 🥱 чи спать вляглись чи шо?
Все молча завидуют Федору валковскому.А шо в вас пєнсія вєсєло як на партсобраніі? 🥱 чи спать вляглись чи шо?
...труфальдіно із бєргамо

...у нас зазвичай 14го ходятьКто на Лавочке - с наступившим!
Хочу спросить: к кому-нибудьу утром сегодня пришли посевать? А теперь же ж так - 1 января.
К нам неожиданно явился сосед утром, посевать. И заявил, что не тот друг, кто напоил, а тот, что похмелил)
...пані, якщо вас засмучують сіськи на картинках,можете свої показать,якщо є що😁
Зазвичай! Зазвичай то було, а зараз Маланка 31го, а Василя 1 січня....у нас зазвичай 14го ходять
...взагалі релігійні свята,це справа особиста і мабуть треба виходити з цьогоЗазвичай! Зазвичай то було, а зараз Маланка 31го, а Василя 1 січня.
Згодна з вами, але нас сьогодні посівали, коли ми ще точно не збиралися вставати)) Я про це...взагалі релігійні свята,це справа особиста і мабуть треба виходити з цього
"На щастя, на здоров'я, на Новий рік!"
...попросіть цих людей прийти 14го,якщо вам так звично,думаю вам не відмовлятьЗгодна з вами, але нас сьогодні посівали, коли ми ще точно не збиралися вставати)) Я про це.
та нічого.![]()