Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Сракоці канешно герой Угорщини, але нахера в Україні університет з його ім'ям??
Він в Берегово, там угорці компактно живуть, нікому не муляє видно особо.
А турул - угорська пташка - на постаменті в мукачевському замку муляв, його таки зняли.

Каких пытань?
Я их выришыла четырехчасовой беготней по городу.
Я бы изложила ситуацию в другой теме, но неосторожно в формате болтовни начало оказалось здесь.
...пані,не треба мене перекривляти,я нічим не завинив перед вами

FB_IMG_1765825797067.webp
Я есть Грут!

Вы этого не видите?
Все без исключения харьковчанки из города и предместий чем-то, да озабочены и не всегда давят лыбу, как говорили в моей юности.
Так було і буде всігда 🤷‍♀️ се ля ві

А якшо я буду постоянно концентрірувацця на негатіву, я залізу под одіяло і буду ридати 24/7. Комуто от цього стане лучче? Наврятлі.

А турул - угорська пташка - на постаменті в мукачевському замку муляв, його таки зняли.
Ще до війни був в тому замку (Паланок) на екскурсії. Важко підібрати слова, крім матюків, в адресу місцевих гідів, які відверто гнали про майбутню велику Угорщину, і цей птах - якось цю ідею символізував.

Так було і буде всігда 🤷‍♀️ се ля ві

А якшо я буду постоянно концентрірувацця на негатіву, я залізу под одіяло і буду ридати 24/7. Комуто от цього стане лучче? Наврятлі.
А где вы видите один негатив?
Я увидела позитивную собаку в метро и даже остановилась.
В негативе прошла бы мимо.

Ще до війни був в тому замку (Паланок) на екскурсії. Важко підібрати слова, крім матюків, в адресу місцевих гідів, які відверто гнали про майбутню велику Угорщину, і цей птах - якось цю ідею символізував.
Але на Закарпатті є і достойні люди

Там своя атмосфера) я тільки в гості на вино і до замків туди їзжу)

Це мукачівські дівчата)

Він в Берегово, там угорці компактно живуть, нікому не муляє видно особо.
Там такі цигані! 😍 і сімпатічні дажє єсть кстатє і воєнні
А где вы видите один негатив?
Я увидела позитивную собаку в метро и даже остановилась.
В негативе прошла бы мимо.
От так і тре - там собака яка, там йолку нарядить, там вкусняшок потрєскат і т д.
🤷‍♀️

Ну так чего от меня хотите?
Из тех форумчанок, что остались дома, не прет позитив без границ.
Куча проблем разного порядка не способствует тому, чтобы постоянно улыбаться.

Хотя если хотите позитива, то будет вам позитив.
В переходе метро Университет трансформер-пес в цветных лампочках, прыгающий на лапах и отбегающий назад.
Даже я забыла, куда иду, и начала восхищенно любоваться игрушкой.
Ладно, дети, но взрослые без детей снимали видео с псом.

#собака робот на хг, Харьков

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу