Статус: Офлайн
Повідом.: 5089
Повідом.: 5089
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Це лібідо, пані. Маєте розуміти.А іщо хамло подстаркувате 🥱
Точніше його оцуцтвіє 🥱 у каво оно є тот кИдаєцця на дєвочок буквально, а не отето всьоЦе лібідо, пані. Маєте розуміти.
Тю, ми з вами практично однолітки...А іщо хамло подстаркувате 🥱
Але пані, чомусь, мені не цікава...Мабуть, відчутна мєнопауза у пані...
Я фапочкуТю, пані, в вашому віці і з вашим відношенням до білку
Хоча, я так розумію, за штуку ойро у пані виникає питання:
![]()

А, чьорт! Завжди плутаю...Ти знов не впізнов. То Мойша...
Я ж казав, шо ви каварная!!!Точніше його оцуцтвіє 🥱 у каво оно є тот кИдаєцця на дєвочок буквально, а не отето всьо

Анжелочка, кидаться на девочек буквально - это уголовная статья почти в любом цивилизованном государствеТочніше його оцуцтвіє 🥱 у каво оно є тот кИдаєцця на дєвочок буквально, а не отето всьо

Ти, головне, з Сарою не переплутай....А, чьорт! Завжди плутаю...

Слухай, Мєрц!Ти знов не впізнов. То Мойша...
Жарти жартами, але моя дружина - єврейка. З цим я не жартую!Ти, головне, з Сарою не переплутай....![]()
Я не знаю с ким ви одногодки і знат не хотю 🥱 ментально ви старпьорище махрове, фізічекскі скорєє всього тожеТю, ми з вами практично однолітки...Але пані, чомусь, мені не цікава...Мабуть, відчутна мєнопауза у пані...
Тю, пані, з вашого ставлення до 100 % білку, всім зрозуміло, що пані була бабцею років із 17, але то таке...Я не знаю с ким ви одногодки і знат не хотю 🥱 ментально ви старпьорище махрове, фізічекскі скорєє всього тоже

Боже збережи, розумію, чим пан ризикує...Жарти жартами, але моя дружина - єврейка. З цим я не жартую!
Ви би дєда ахуіли от мойого ставлення до етого, но вам не світе даже віртуально цьо узнат 🥱 тоісь унилі провокациї астанавітєТю, пані, з вашого ставлення до 100 % білку, всім зрозуміло, що пані була бабцею років із 17, але то таке...
![]()
Шо тут ніпанятного? У кого що боліть...Я не знаю с ким ви одногодки і знат не хотю 🥱 ментально ви старпьорище махрове, фізічекскі скорєє всього тоже
Якраз він і береже.Боже збережи, розумію, чим пан ризикує...
Он так настойчиво про її говорит, шо я даже сомніваюс шо це дєда, а не бабця 🤷♀️Шо тут ніпанятного? У кого що боліть...
Монопауза у нього, чи ви не зрозуміли?
Якраз він і береже.
А як ви думали, мама Маша - єврейка, Папа Йося - єврей, а бог хто?