Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Если тебе даже ИИ написал, что ты *****, то это повод задуматьсяМне писал, не "ты ***** и не шаришь" конечно, но аргументировал где и почему я не прав. Я про западенцев спрашивал
Рассказывал о особенностях их менталитета, о тяжелой доле, почему они примитивные и приземленный, почему жадные и почему они смеются с шуток которые похожи на бред а не на юмор

Та шош ти меня все напоїть питаешься?..асмєлєл. хороброї води випив мабуть!

Огласіт бенефіти бітте🥱Жить с ищете возможность?
Нуну...щас провірим шо там за шари🥱Пані @Angelo4ka Monako Gold, просинайтеся, тута пан Kibitzer до Вас шари підкатує. Беріт, поки тверезий.
Хренасе ранок - майже свинячий полдень вжеДобрий ранок ..лодирі..![]()

Лодырь-это я, остальные, как и ты,трудяги.Гутен так.Добрий ранок ..лодирі..![]()
У него 11-45 ,еще утро.Хренасе ранок - майже свинячий полдень вже![]()
Пусть присылает вискарь, не отказывайсяТа шош ти меня все напоїть питаешься?..![]()
![]()
![]()

Нихуа.. до праці ток у вторек їхати..Завтра панєділок. В'ябивать заставят.
![]()

Та ви там можетє і по суботах їбашить. Так що, вільний понеділок - нє показатєль.Нихуа.. до праці ток у вторек їхати..![]()
Це допоки пєйси не відрослиТа ви там можетє і по суботах їбашить
ГонИте ее с плеча, Kibitzer, гонИтеВою в пустоту, де время само себя жрёт-пожирает, де смысл дрожит, шо рыба на воздухе, и нема ни дна, ни берега, ни даже намёка на направление.
Я суть обрыв меж мыслями, привидение собственного эха. Пусть небытие дышит мною, шо ветер дырой в стене сна - авсё равно некому проснуцца... 😑

Эээ, стопэ, котлетка! А шо за вами за приданое?Огласіт бенефіти бітте🥱
Нуну...щас провірим шо там за шари🥱
Идут шабєсгоїЦе допоки пєйси не відросли