Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: kharkovforum.com@gmail.com

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
1-4-1.webp

Там щє шото було. Пєнсіонниє, кажись.
То його законниє. Хай хлопцю шось залишицця. Бо ще не встигла доїхати - а шаблони транзакцій у банківськіх додатках вже сформовані. Тре Банщіка попередити, шоп PIN на картці міняв побистрому. А то мало лі :збентежений:

То його законниє. Хай хлопцю шось залишицця. Бо ще не встигла доїхати - а шаблони транзакцій у банківськіх додатках вже сформовані. Тре Банщіка попередити, шоп PIN на картці міняв побистрому. А то мало лі :збентежений:
Хлопцю залишицця оплачівать Анжеліни пузаткі і Чорноморкі.

Забавно, как ИИ иногда пытается выкрутиться, если не находит ответ в открытых источниках. Чего-то сам додумывет на ходу, прям, как моя бывшая. Ни у кого личного ИИ-ассистента тогда не было, а у меня уже был.
главное, что он никогда не напишет "ты ***** и не шаришь") а всегда " Ви праві".
Разве что спросить "я правий чи ні?" - тоді ще подумає)

Останнє редагування:
Хлопцю залишицця оплачівать Анжеліни пузаткі і Чорноморкі.
Вангую, хлопець обере чєк із пузаткі, а нєвєста - із чєрноморкі. Тому і кажу, шо рятувати його треба. Тока по-тіхому, шоп Анжела нє замєтіла :план:

Мне писал, не "ты ***** и не шаришь" конечно, но аргументировал где и почему я не прав. Я про западенцев спрашивал
Рассказывал о особенностях их менталитета, о тяжелой доле, почему они примитивные и приземленный, почему жадные и почему они смеются с шуток которые похожи на бред а не на юмор
Если тебе даже ИИ написал, что ты *****, то это повод задуматься :D

Завтра панєділок. В'ябивать заставят.

IMG_20251107_212722.webp

Назад
Зверху Знизу