Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Твоя правда, бро, и в свободное от *****ства время фоткаю пальмы на берегу мюнхенского залива...я схильний до думки, що це клон дазера,чувак просто розважається
***ть, какая же тоска несусветная
От твои постов....***ть, какая же тоска несусветная
А мне твои посты нравятсяОт твои постов....
Палєхче аміго, палєхче бітте🥱 ето ж Польска , моя ван лове . Може там грибочки які в кущах тоісь вкуснотіща🤷♀️***ть, какая же тоска несусветная
Погода и мряка имелись ввиду. Будь тут такая погода, я б наверное запилПалєхче аміго, палєхче бітте🥱 ето ж Польска , моя ван лове . Може там грибочки які в кущах тоісь вкуснотіща🤷♀️
ах, які в Польскєй грибочкі файни... 😍
Ну аміго... всюду такі погоди кромі вашого Мюніховского заліва 🥱 от куртОк люде понакупали с шапкАми, не говоря про рукавици, а де їх у вас носит? ОтожПогода и мряка имелись ввиду. Будь тут такая погода, я б наверное запил
У ніх мода на шорти і ковбойскіє чоботи. Носять усє трі пОла.Ну аміго... всюду такі погоди кромі вашого Мюніховского заліва 🥱 от куртОк люде понакупали с шапкАми, не говоря про рукавици, а де їх у вас носит? Отож
Да,кстати,что то Фёдора давно не слышно.Мабудь Оксану шукае.
пані Палич, а Анжела гуляти вийде?Палєхче аміго, палєхче бітте🥱 ето ж Польска , моя ван лове . Може там грибочки які в кущах тоісь вкуснотіща🤷♀️
ах, які в Польскєй грибочкі файни... 😍

Завтра може 😳пані Палич, а Анжела гуляти вийде?![]()
Вот если одобрят кредит, то прикуплю туфли Баленсиага с задратыми носками за 750, которые присмотрел живя в элитном районе на золотой миле. Буду ходить на утренники, рассказывать истории и шуткуватьУ ніх мода на шорти і ковбойскіє чоботи. Носять усє трі пОла.
как сын говорил про кота:![]()
...коти атакують

...це вона,спала зі мною всю ніч🤦♂️как сын говорил про кота:
-- о! пришел! пришел... осматривает своих рабов...
доброго ранку и так далее
![]()
Тема сісег не раскріта!![]()
...доброго ранку, панове
Тема сісег не раскріта!