Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
ну в трьох соснахА як можно заблукати у лісі де є квартальні стовпчики??

Так я не про лес спрашивала...? А про городские кварталы ..Да я пошутил.То я как фотки выставляю Ирина с Песочина задаёт такой вопрос.
А я про лес.Так я не про лес спрашивала...? А про городские кварталы ..
?
У меня в лесу возле дома разрыли ручей и сделали озеро, поставили лавочки , освещение делают, ( думаю, канавы под кабель вырыты), мусорные корзинки на ножках поставили. Внезапно все произошло. Я , в первый момент, идя по привычной тропинке - остолбенела и вспомнила все сериалы про параллельную реальность. ? Утки откуда-то плавают... Откуда?ну в трьох соснах![]()
![]()
![]()
Ні, ну Чернобай - молодецьУ меня в лесу возле дома разрыли ручей и сделали озеро, поставили лавочки , освещение делают, ( думаю, канавы под кабель вырыты), мусорные корзинки на ножках поставили. Внезапно все произошло. Я , в первый момент, идя по привычной тропинке - остолбенела и вспомнила все сериалы про параллельную реальность. ? Утки откуда-то плавают... Откуда?
Так и бережок нарыт. Все как надо.Ні, ну Чернобай - молодець![]()
ну в трьох соснах![]()
![]()
![]()
Сусаніна з тебе не вийде...Та ну.
У лісі є от такі стовпчики на кварталах
![]()
Це і є орієнтиром))
Квартальний стовп має цифри: на гранях стовпа видно дві цифри, або чотири цифри. Якщо на стовпі всього дві цифри (менша і більша, а між ними кут-зарубка), то напрямок між ними вказує на південь (відповідно, можна вже зрозуміти, де інші сторони світу)!
Якщо на стовпі є зарубки під чотири цифри, то напрямок між двома меншими цифрами вкаже на північ, що також дає хоч якусь інформацію

Сусаніна з тебе не вийде...
![]()
Ну, мені важко заблукати - я Карпати пройшов....Чорногора від Попа Івана до Петроса...Не, ну там можна і по моху . .
Якщо ви заблудилось у лісі, не нервуйте, - знайдіть з якого боку на деревах росте мох. Зелений колір заспокоює....
А зачем ? ?Ну, мені важко заблукати - я Карпати пройшов....Чорногора від Попа Івана до Петроса...
По топкам?Ну, мені важко заблукати - я Карпати пройшов....Чорногора від Попа Івана до Петроса...
?По топкам?
Тропинкам протопканим.
Знайдіть дерево, обіймить та поплачте - трохи полегшає.Не, ну там можна і по моху . .
Якщо ви заблудилось у лісі, не нервуйте, - знайдіть з якого боку на деревах росте мох. Зелений колір заспокоює....
Ні, там, звичайно, своєрідний проспект, але воно того варто...Тропинкам протопканим.