Статус: Офлайн
Повідом.: 28396
Повідом.: 28396

Мені нудно🥱
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Не просто вечеря, а ціла kolacja, ага![]()
...вечеря
Розкажіть і Ви про свої зуб'я. А то малувато на сьогодні 🥱Мені нудно🥱
Так в дрУгій темі расказувала.. 13 тищ отвалила☹Розкажіть і Ви про свої зуб'я. А то малувато на сьогодні 🥱
Шо, доллєрофф???Так в дрУгій темі расказувала.. 13 тищ отвалила☹
Накатіть 150-200 горілки, а там і нам може стане весельше!Мені нудно🥱
Тугріков, монгольскіх.)Шо, доллєрофф???![]()
Та бог с вами ... откудова в меня долЯри? 🤷♀️ грівнов канєш...но єто ж промєжуточний результат... ще стіко ж мінімум треШо, доллєрофф???![]()
Анжела, в понеділок о 8-10 зустрічаємось у Пузатій хаті біля вокзалу?Так в дрУгій темі расказувала.. 13 тищ отвалила☹
Зубів бояться - в рот не давать.Розкажіть і Ви про свої зуб'я. А то малувато на сьогодні 🥱
Та я спать хо , када випімша 😳 і мордочка краснаНакатіть 150-200 горілки, а там і нам може стане весельше!
Кавою пригощу з тошнотіками, чи шо там в меню уних.Анжела, в понеділок о 8-10 зустрічаємось у Пузатій хаті біля вокзалу?
Ви на аву мою посмотріт 🤷♀️ і предидущу вспомнітЗубів бояться - в рот не давать.
Ох ***....
Нормальна ава! Я ща токо накачу!Ви на аву мою посмотріт 🤷♀️ і предидущу вспомніт
А на хвоткє очін дажє зільона. Чи то Ви твєрьозая?і мордочка красна
Дзєнькі но в таку рань не встаю і тєм боліє не трєскаю 🤷♀️ а ви катаєтесь тудою-сюдою регулярно?Кавою пригощу з тошнотіками, чи шо там в меню уних.
Ага. То я купила чекушку просєкі, а не пойму як кришку в її открит, то аж позєлєніла от досади🤷♀️А на хвоткє очін дажє зільона. Чи то Ви твєрьозая?
І побігли фотографуватись. От злостіто аж позєлєніла от досади