Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А до цього паяльникЧеловечество придумало клеммы Wago :внимание:
На 10ый год уже нет. Да я там уже и потеряюсь, наверное...ти скажи,тебе додому, до Харкова не тягне?
І ця людина говорила що я густо посадив цибулю...на цибулі почала в'язатися ріпка
![]()
...ти емігрант,це зовсім іншеНа 10ый год уже нет. Да я там уже и потеряюсь, наверное
*****деть тянет![]()
А если ядерная зима и -80? А у тебя припой с оловом?А до цього паяльник![]()
Не для всех..Человечество придумало клеммы Wago![]()
Тянет-то одинаково. Первые 3-4 года прям сильно. Потом уже меньше. А потом уже и привык...ти емігрант,це зовсім інше
...я так не казав,а в моєму випадку, не був певен,у сходжості насіння, але погода зробила своє, поливаю достатньо, виростеІ ця людина говорила що я густо посадив цибулю![]()
Ну так профіт и цибуля и репа.....на цибулі почала в'язатися ріпка
![]()
...ріпка,це луковиця російськоюНу так профіт и цибуля и репа..![]()
Пока что исключение только *******. У них поддельный Китай, который горит ярко уже при 10А. У остальных вроде проблем нетНе для всех..![]()
Ну хоть без веревкі..Да! Де Моня? Я йому посилку готую
![]()
А на етот случай у мене є сплав Вуда.А если ядерная зима и -80? А у тебя припой с оловом?![]()
Патамуша він----> Моня.....а чого Моня,він що Матвій,чи Мусій?
Так он также развалится, т к. содержит олово. Но еще и при перегреве соединения отвалитсяА на етот случай у мене є сплав Вуда.
Цю збирай, Карасіку відправ.. він настоянку зробить.....солодка,тільки нікому не потрібна