Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
...ви справжній фанат
Есть немного.В 1988 г был на финале кубка. Металлист Торпедо,водил внука на ЛЧ в Харькове Шахтер Наполи.А тут облом.Знакомые достали два билета на матч Бундеслиги Аугсбурга хотел с внуком пойти,а врач запретил.

Есть немного.В 1988 г был на финале кубка. Металлист Торпедо,водил внука на ЛЧ в Харькове Шахтер Наполи.А тут облом.Знакомые достали два билета на матч Бундеслиги Аугсбурга хотел с внуком пойти,а врач запретил.
Надо за команду по кьорлінгу вболівать. Вот гдє емоції.

У 2012-му був на першому матчі Суперкубка Іспанії Барселона - Реал. З обох сторін - найзірковіші склади. Матч був - бімба. Тоді ще в Роналду кинули пляшку з водою (не знаю, як вийшло - на вході потрібно було викинути кришку з пляшки). Глядачів - більше 90 тисяч, стояли у проходах. Атмосфера - казкова. Відсотків 70-75 - у футболках Барси "Мессі', відсотків 5, мабуть - у футболках збірної України (і я в т.ч.)

...я не фанат футбола, але зять-так,каже що на стадіоні Металіст,якусь палатку вигравав

Назад
Зверху Знизу