Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
...да,вона повернулася до ХарковаВаша доця?
Видела, вы на днях писали....да,вона повернулася до Харкова
Живий. Дивився в прямому ефірі полювання на шахєди.Монічка, як ти там?..![]()
Ти там аккуратней..Живий. Дивився в прямому ефірі полювання на шахєди.
Наче однакове![]()
...колезі Краасу Агресор,правда листя трохи підкручене від дії гербіциду, але вигляд такий
Утром деньги - вечором кувалди.Щас я дособіраю карманний тєлєпортатор і подзвоню у твой двєрной звонок. Спєрва у Краасіка двє кувалди одолжу.
Кожного разу, як їдемо до дітей у Київ, потрапляємо в період бомбардувань Київа. То Ашан, то Охматдит, то центр...да,вона повернулася до Харкова
...моя кожної ночі сиділа у ванній ,або підвалі,і просто не витерпілаКожного разу, як їдемо до дітей у Київ, потрапляємо в період бомбардувань Київа. То Ашан, то Охматдит, то центр
Наші - аналогічно. У коридорі...моя кожної ночі сиділа у ванній ,або підвалі,і просто не витерпіла
...вибач, твої,я так розумію, разом,а моя удвох з котом🤦♂️Наші - аналогічно. У коридорі
Все хотел спросить со вчерашнего вечера,а зачем двЕ кувалды?Щас я дособіраю карманний тєлєпортатор і подзвоню у твой двєрной звонок. Спєрва у Краасіка двє кувалди одолжу.
...щоб бити опосередковано, не розбиваючи предметВсе хотел спросить со вчерашнего вечера,а зачем двЕ кувалды?
Бум фехтовать..Все хотел спросить со вчерашнего вечера,а зачем двЕ кувалды?