Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Понімаітелілі, раньше гуманитаріями називали людей які писали вірші, філософські твори. А зараз гуманітарій - людина яка не може запам'ятати таблицю множення.А Моня пиздун.. ну який з нього хуманітарий .![]()
Не.. ну шош ви так коллега..Понімаітелілі, раньше гуманитаріями називали людей які писали вірші, філософські твори. А зараз гуманітарій - людина яка не може запам'чтати таблицю множення.
Зайдьом з другого боку. От ти ж знаєш скільки це діаметр 3/4 дюйма у міліметрах? Знаєш. І я знаю. А гуманітарій не знанає що таке 3/4, що таке дюйм, що таке міліметр, що таке діаметр.Не.. ну шош ви так коллега..Моня таблицу зна як отчеинаш..
тай наїбе любого краще держави..
![]()
А хто?А Моня пиздун.. ну який з нього хуманітарий .![]()
Чітає мовчки.А де Анджела пропала.. даже наша денна возня її не призвала?..![]()
Добре.. давай почекам..Зайдьом з другого боку. От ти ж знаєш скільки це діаметр 3/4 дюйма у міліметрах? Знаєш. І я знаю. А гуманітарій не знанає що таке 3/4, що таке дюйм, що таке міліметр, що таке діаметр.
Притворюн..А хто?
Не матюкайся!Оке, Моня, чем ямб от хорея отличается..![]()
Толстовскім слогом.Оке, Моня, чем ямб от хорея отличается..![]()
Не матюкайся.. ти нам на дюймах расскажи..Толстовскім слогом.
Може навички поновлює....Чітає мовчки.
Щас колибєльную спою.Не матюкайся.. ти нам на дюймах расскажи..![]()
Трахтур у Сєржа.Може навички поновлює....
З матюками?..Щас колибєльную спою.