Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Last of Us part 2

• Автор теми Автор теми portveyn
  • Дата створення Дата створення
Тут кому що. Комусь хедшоти роздавати по приколу, а я хочу кіно та подібний сабжу геймплей мене найбільш всього приваблює.
Сюжету достатньо, але казати, що там тупо кіно - ні. 5% мувіку є? А катсцени лише розбавляють монотонний геймплей.

Навіть більше хотів би, ніж тут є. Дивлюсь проходження на реалізмі, де без прицілу на напівавто прицілі бігають - безкінечна катсцена фактично з безкінечним екшоном. Звичайно то з 10 дубля так та при реальному проходженні вперше так не вийде. Але якщо б зробили можливим?
Я играю любой жанр, если это интересно. А не распиарено на пол бюджета продукта. Ведьмака 3 пройди. Целая вселенная в одной игре. А ДЛЦ какие выходили! Еманарот. Кровь и вино по размерам и содержимому тянет на полноценную игру. Про мистера зеркало, как раз кина хватает. Оно тоже классное, но мне как-то не сильно пошло. Дикая охота топ.
Вспомнил ***! Попробуй Детройт поиграть. Кина вагон, сюжет есть. Куча веток и развития событий.

Ну ти ображаєш вже - звичайно ж грав відьмака. Але то зовсім інша гра.
Детройт - щось чув, але загалом хз. Тут головне питання в тому, що ласт оф ас висів в маст-плей без варіантів на першому місці, разом з тим же відьмаком, резидентом, фф, бейонд, рдр,... - коротше классика, а так задротством я перехворів та мене не тягне грати загалом, щоб грати у все підряд, пару на рік виходить. Задля ласт оф ас зараз плойку взяв та вийшло проходження сабжу по результату в майже 5к - але воно того варте.

вийшло проходження сабжу по результату в майже 5к - але воно того варте.
Не проще ли было взять в аренду ?
..........
P.S. а ещё зернистость убила. В настройках самой игры нихрена не убиралась, только в фоторежиме есть снижение зернистости, а в самой игре нет, пришлось в настройках ТВ полазить и получилось убрать. Но сцука, зачем мне эти танцы с бубном? :рл:

В мене таке враження, що ти спеціально шукав там до чого доебатись. Графіка чудова, геймдизайн, як і завжди у ноті дог, казковий та робить картинку просто ппц красивою.
Я нічого не помітив окрім графи, якої ніде до цього не бачив.
Може ти тупився туди як в монітор? Для цього воно не створено та на цьому та красива картинка консольна й живе - що з 2м з дивану деталізація дрібноти втрачається, що дає можливість робити менш детальну картинку, менше паритись фільтрацією тощо.

Не проще ли было взять в аренду ?
Навіть не знав, що таке є.
Загуглив - по 200 в день на тиждень можна було б взяти, так. Хоча це звичайна 4, про не бачу взагалі, а на звичайній напевно картинка менш цікава.
В будь-якому випадку - ласт оф ас того вартував, знав, на що йду, купуючи ту плойку та мене це влаштовувало.

Але на майбутнє буду знати. Корисна інфа.
Хоча, в знайомих насправді їх достатньо, щоб взяти для проходження однієї гри. Але ті знайомі акурат зараз всі десь хз де виявились. А свою я з рік тому продав - знайомому, якому дав поганяти, а його вперло))

що-що чекав, але уж точно не рдр. я категорично проти.

Ну ти ображаєш вже - звичайно ж грав відьмака. Але то зовсім інша гра.
Детройт - щось чув, але загалом хз. Тут головне питання в тому, що ласт оф ас висів в маст-плей без варіантів на першому місці, разом з тим же відьмаком, резидентом, фф, бейонд, рдр,... - коротше классика, а так задротством я перехворів та мене не тягне грати загалом, щоб грати у все підряд, пару на рік виходить. Задля ласт оф ас зараз плойку взяв та вийшло проходження сабжу по результату в майже 5к - але воно того варте.
Детройт от Квантик дрим. Как и Хеви Рейн и Бийон ту соулс
Старый Фаренгейт неплохое кинцо, но конец так се.

ласт оф ас в порівнянні з усім цим навіть не короткометражка, а тупо невеличка рекламна вставка :D

Аж навіть дивно таке чути - спочатку в один з мінусів ласт оф ас ліпити те, що типо кіна забагато, а потім натуральне "кіно" в приклад приводити.

а потім натуральне "кіно" в приклад приводити
Ты хотел кина, тебе предложили. Я помню пост про это. Типа, тебе нравится именно такой сеттинг.

Ты вот если бы предложил бы мне плойку на прохождение этих ласт, даже если за пересылку заплатишь, то не соглашусь я. Во первых мне не нравится играть на геймпаде, тем более на дуалшоке. Во вторых у меня нет нормально телека, можно моник подключить и т.д., короче найду телек, но это ж время тратить нужно на это. Если игра интересная, играю несколько часов. А потом могу около недели не включать.

Пока я это сочинял эту херню, то понял, что за абсолютно бесплатно мог бы попробовать. Типа на пекарню с торрента. Я помню мечтал пройти God of war нормальные которые, не гейские (2018), еще и с педофилией. Нормальное гетеро эрогуро. Еще с плойки 2 помню его. Так вот, попала мне в руки Витка, этот боженька на нее есть. Я его еле осилил. И это только первая часть. Больше я его не хочу. Разве что заценить God of war 3 и Восхождение на 3й плойке

Ні, мені не подобається кіно. Малося на увазі, що кіна в ласт оф ас абсолютно стільки, скільки треба - щоб гра була грою, а не кіном, але достатньо, щоб повноцінно розкрити сюжет, без котрого ласт оф ас був би просто черговою пересічною постапокаліптичною виживалкою.

Навіщо ці "не грав би і безкоштовно"? Не подобається таке - не грай. А мені дуже сподобалось. Кожному своє.

Навіщо ці "не грав би і безкоштовно"?
Потому что вокруг рынок и понятие "бесплатно" равносильно понятию "купил". То есть потратить средства или не потратить. Есть двуличие, двойные стандарты. Куча оттенков, а не черное и белое.

Ніфіга не зрозумів, але в будь-якому випадку припиняй це )

Поки народ там на потужній складності педалить, я затарився трошки, буде трушний діайвай :р

9b5731438085fc3c2c6c096.webp
a13e43587c12051ba676266.gif

Вкладення

• 9b5731438085fc3c2c6c096.webp
    9b5731438085fc3c2c6c096.webp
    3.1 КБ · Перегляди: 39
Назад
Зверху Знизу