Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Last of Us part 2

• Автор теми Автор теми portveyn
  • Дата створення Дата створення
***, да что ж не попускает то. Завтра неделя уже как прошел. Ладно это я тюфяк такой, но, блин, все равно как-то хз даже.

Я пройшов гру та написав свої враження. Двоє зальотних в сабж не грали та не гратимуть, але зайшли в тему та влаштували *****ьний цирк.
Хто *****, як на мене, очевидно. Кожен, хто читатиме цей топік, сам для себе вирішить.
Ты *****. Так яростно защищаешь свои иллюзии, раскидаясь мудаками и т.д. Я запостил картинку с креквотч, почти ничего не сказав. Одно предположение, больше ничего. А тебя понесло сразу же. *******ы, нищие, никогда не поиграют, рейтинги, форсят и еще куча всего. При том, что я не писал про игру конкретно ничего. Теперь понятно с кого цирк начался? Think about it

Навіщо?
Я ніяких непорозумінь не маю.
Але я переживаю за еллі та діну. Вони ніби натякають на норм кінець тим, що привели еллі назад на ферму. Ну тобто вона не зійшла з розуму, не померла, не пішла в безкінечні мандри, а повернулась додому. Діна з малим логічно в джексоні в батьків джессі - бо інших логічних варіантів нема. Але нейл вперто каже "я не знаю, додумайте самі". А ми не хочему додумувати, ми хочему побачити.
Таких багато доречі. Петиції всілякі пишуть. Не простять ноті дог, якщо вони не поставлять крапку в цьому питанні.
В цій грі дофігіще сумних історій та важких моментів, ми маємо право побачити гарний кінець.

Гра жорстко сюжетно орієнтована. Проходити другий раз тупо нецікаво. Передивитись деякі моменти можна на ютубі.

"It was a strange night"

Чому б і не пройти знову класну гру. Я люблю перепроходити ігри, які мені дуже сподобались. Я кожен рік перепроходжу всі Анчартеди і Ласти перші. Кожен Хелловін я проходжу until dawn.

Чому б і не пройти знову класну гру. Я люблю перепроходити ігри, які мені дуже сподобались. Я кожен рік перепроходжу всі Анчартеди і Ласти перші. Кожен Хелловін я проходжу until dawn.

ні, задротством я перехворів ще давно та тупо гратися не дуже пре. Але є ігри, які я не можу оминути. Сабж - одна з них.

Передивився ключові ролики англійською й ще більше проникся рівнем гри. Я грав російською бо інгліш хоч і на норм рівні, щоб абсолютно нормально все сприймати, але все ж деяке напруження в процесі цього є, чого хотів уникнути.
І в результаті багато що впущено. Деякі неточності перекладу, суть то загалом та, але емоційність втрачається. Плюс недостатність акторської гри тих, хто озвучував.
В оригіналі то зовсім інший рівень.

Ще роки тому вони натякали. Сподіваюсь Єшлі ту частину пісні дали просто для різноманіття виконання. Не хотілося б, щоб "вона мандрувала цим світом бід в світлу країну до мати/батька бо втомилась блукати".

Игра оказалась полным ****ом! Как я и ожидал. Меня еле хватило на пару часов, потом достал диск и удалил *****. Сплошной трёп и коридоры замаскированные под природу. Купил диск за 1000грн. и за столько же продал. В такое играть, да еще и деньги платить.., лучше кино посмотреть.

Ти явно не грав в першу, там "коридори були ще тоншими", та взагалі тобі грати напевно лише в кс треба.
Лінійність це її плюс - менше води, більше сюжету. А локально на локаціях для їх проходження достатньо місця та можливостей для проходження їх 100500 шляхами.
Я під ласт оф ас взяв плойку, до якої в навантаження хорайзон був, вирішив пограти в нього й той відкритий світ задрав за кілька годин, з яких половина сюжетні. Хоча у всілякі елдер скролси я свого часу бігав безкінечно досліджуючи світ, ліві квести. Кому що - мені зараз це вже не цікаво, а для сюжету краще лінійність, яка дає можливість провести гравця по ньому акурат так, як задумав режисер.

пс - доречі, я примудрився таки скіпнути повністю частину гри. На самому початку кампанії за еббі вона їде з мел та іспанцем на завдання, де вони по яхті ще лазять схожій на оуена - от я цього не грав, пізніше вже побачив цей шмат на ютубі. В мене одразу був ромінг по табору, нора, ісаак та вилазка до оуена.

Ти явно не грав в першу, де "коридори були ще тоншими", та взагалі тобі грати напевно лише в кс треба.
Больно да? Бедняжечка. Ты как-будто писал сценарий, а потом код, а потом в лютый мороз продавал этому парню диск, а он еще и вернул его :D

Опа))) А я даже и не сомневался. Че они могут предложить то, короли коридорщины? Разве что последний Анч.

Так він теж лінійний абсолютно.

Але ваші думки нікого не цікавлять. Рекорд продаж це факт. А все інше бла-бла-бла. Тобі не подобається, а мільйонам подобається.

Ти явно не грав в першу, де "коридори були ще тоншими",
Я играл. Задумка охуенная, обожаю постапокалиптических хую-мую-уйлюлю. Перечитал самое смачное. А вот игра нудная, много предсказуемых вещей и кина, да, кина в ней ****ецки много. Если б я хотел кина, я б пошел в кинотеатр.

Специально для тебя. Мой список загрузок в пс стор
 экрана (8).webp

Ти явно не грав в першу, там "коридори були ще тоншими", та взагалі тобі грати напевно лише в кс треба.
Лінійність це її плюс - менше води, більше сюжету.
Играл, и на PS3 и ремастеред на PS4, в то время она зашла, но после Ассасина Одиссея, Фаркрай 5, GTA 5, RDR -2, Ведьмак Дикая охота и тп., коридорные игры - это игры прошлого.
Линейность плюс? Сюжет? Да ну нахрен такой сюжет, где игры меньше чем сюжетных роликов, это подделка а не игра, кино замаскированное под игру.
Хочешь сюжет - посмотри фильм или прочти книгу.

Тут кому що. Комусь хедшоти роздавати по приколу, а я хочу кіно та подібний сабжу геймплей мене найбільш всього приваблює.
Сюжету достатньо, але казати, що там тупо кіно - ні. 5% мувіку є? А катсцени лише розбавляють монотонний геймплей.

Навіть більше хотів би, ніж тут є. Дивлюсь проходження на реалізмі, де без прицілу на напівавто прицілі бігають - безкінечна катсцена фактично з безкінечним екшоном. Звичайно то з 10 дубля так та при реальному проходженні вперше так не вийде. Але якщо б зробили можливим?

Назад
Зверху Знизу