Статус: Офлайн
Повідом.: 13524
Повідом.: 13524
11.....Заражённая (Maggie, Генри Хобсон, США, 2015), ZЗоя
13.....Война миров Z (World War Z, Марк Форстер, США, 2013), Фьяметта
8...... Мобильник (Cell, Тод Уильямс, США, 2016), Квітка
13.... Зомби по имени Шон (Shaun of the Dead, Эдгар Райт, ВБ, 2004), Mironchik
10.... Операция Мертвый снег ( Død snø, Томми Виркола, Норвегия, 2009), Последней самурай&
8.... Я — легенда (I Am Legend, Francis Lawrence, США, 2007), Пиранья
11.....Потяг до Пусана (부산행, Йон Сан Хо, Південна Корея, 2016), Geralt
11.....Париж. Город Zомби (La nuit a dévoré le monde, Доминик Роше, Франция, 2018), дефилятор
11..... Тепло наших тел (Warm Bodies, Джонатан Ливайн, США-Канада, 2013), Серега_Харьков
Подивився Париж. Для мене стало актуальним одне питання - як цей ***** зумів прожити декілька днів
Просто фейспалм. Кішка, котра підгодовувала зомбі; приручений зомбі, котрий чомусь таки ГГ не загриз, а великодушно пішов в свою кімнату; барабанний концерт для зомбаків; застрелена сусідка; чудовий шмяк об стіну при перельоті крізь вулицю. Доволі нудний, хоча й наближений до реалізму фільм.
13.....Война миров Z (World War Z, Марк Форстер, США, 2013), Фьяметта
8...... Мобильник (Cell, Тод Уильямс, США, 2016), Квітка
13.... Зомби по имени Шон (Shaun of the Dead, Эдгар Райт, ВБ, 2004), Mironchik
10.... Операция Мертвый снег ( Død snø, Томми Виркола, Норвегия, 2009), Последней самурай&
8.... Я — легенда (I Am Legend, Francis Lawrence, США, 2007), Пиранья
11.....Потяг до Пусана (부산행, Йон Сан Хо, Південна Корея, 2016), Geralt
11.....Париж. Город Zомби (La nuit a dévoré le monde, Доминик Роше, Франция, 2018), дефилятор
11..... Тепло наших тел (Warm Bodies, Джонатан Ливайн, США-Канада, 2013), Серега_Харьков
Подивився Париж. Для мене стало актуальним одне питання - як цей ***** зумів прожити декілька днів

Просто фейспалм. Кішка, котра підгодовувала зомбі; приручений зомбі, котрий чомусь таки ГГ не загриз, а великодушно пішов в свою кімнату; барабанний концерт для зомбаків; застрелена сусідка; чудовий шмяк об стіну при перельоті крізь вулицю. Доволі нудний, хоча й наближений до реалізму фільм.

Посмотрела на мартини в твоей руке, облизнулась