Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
..Пирааааань))..
Закривати тему та передавати право загадувати тему Піраньї?
Ну ось це й різниця між темами. Там міг бути кожен наступний. А тут лише самий перший. Один. Можливо останній для всього людства.То ж по суті першим контактом можна вважати не тільки самий перший, а й кожний наступний з невідомою досі цивілізацією чи форою життя.
Та як би одному Чарівнику. Он ще й Август заколот влаштовує))т.е. одному Волшебнику НЕ так
Т.е. на мое удивление/сомнение/зпмечание просто не нужно обращать внимание? По тому же, что и на мнение Августа? А что конкретно имелось в виду подт.е. одному Волшебнику НЕ так
Меня терзают смутные сомненья...товарищЪ..вы свое уже отспорили.
))))
ну конечно же
![]()
![]()
12.....Нечто (The Thing, Джон Карпентер, 1982) Geralt
12.....Человек со звезды (Starman, Джон Карпентер, США, 1984), madmik
12.....Живое (Life, Д.Эспиноза, 2017, СыШыА), Raven
12.....Прибытие (Arrival, Дени Вильнёв, США, 2016), ZЗоя
меня это -- не смущает.Так ведь была же такая же тема... Киноигрулина 34. Близкие контакты третьего рода
Если это никого не смущает, то пусть будет одноименный фильм Ну пока, по крайней мере...
теперь по поводу
Зоя, Август. Припиняйте **** розводити в цій темі. До 04.07 йдуть мої 10 днів, а 04.07 буде спроба Піраньї та інших розпочати цю гру. А там забажаєте зібратись - зберетесь на гру. Не забажаєте, стане на одну гру меньше в розділі Кіно.to ZЗоя
Фу. Ушла... Спорить не буду и не о чем.стыць.
он свое уже "отспорил"
прочитала..?? прекрасно.Фу. Ушла... Спорить не буду и не о чем.
...12.....Нечто (The Thing, Джон Карпентер, 1982) Geralt
12.....Человек со звезды (Starman, Джон Карпентер, США, 1984), madmik
12.....Живое (Life, Д.Эспиноза, 2017, СыШыА), Raven
12.....Прибытие (Arrival, Дени Вильнёв, США, 2016), ZЗоя
12.....День, когда Земля остановилась(The Day the Earth Stood Still, Скотт Дерриксон, США, Канада,2008), LANA_kha26
12.....Близкие контакты третьей степени (Close Encounters of the Third Kind, Стивен Спилберг, Лесли Уоллер, США, 1977), goto
Тоді я офіційно заявляю на гру цього кандидата:Нехай ця тема буде про перший контакт з іншопланетним організмом, який проявляє хоча б якісь розумові здібності. Не кожен перший контакт, а самий перший. І цей перший контакт повинен бути основним сюжетом фільму.
Ні, варіант звісно чудовий, в тему - тут навіть і не заперечиш. Але так хочеться фільмів, у значенні - художніх фільмів12.....Контакт (Владимир Тарасов, СССР, 1978), Дзюттэ
Це та, котра 2018р.? Не знаю, не дивився. Хай буде, поки хтось з тих, хто дивився чи не дивився не скаже, що це формат/не формат.Аннигиляция формат? Если да, то выставьте от меня плиз