Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Киноигрулина 216: Американские триллеры 90-х

• Автор теми Автор теми Geralt z Rivii
  • Дата створення Дата створення
Найкращій, на мою думку, опис того, що таке трилер:
Вопрос. Это триллеры или нет?
Открытое море
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Дрейф

127 часов

Замерзшие

Каньон

Вопрос. Это триллеры или нет?
Ти мене намагаєшся змусити передивитись і їх? Я більшу частину з цього навіть і не бачив. Судячи за описів - це трилери, принаймні сюжет близький до того, щоб назвати їх трилерами.

Каньйон, наскільки я пам'ятаю, чіткий трилер. 127 годин теж. Інших трьох не бачив. Задача трилера - затягти тебе до перегляду фільму, змусити весь фільм переживати ці події. Змусити очікувати на кінцівку цього фільму. Суть трилера, як ти і казав, у саспенсі:
Для меня это в первую очередь саспенс.
Чи викликали ці фільми саспенс в тебе? Якщо так, то мабуть це трилери. Якщо ні, то це ще не значить, що вони не трилери. Бо навіть серед фільмів жахів є зовсім не жахливі фільми жахів; серед бойовиків є ледь бойовики. Щось вдалося режисеру, в чомусь він провалив свою роботу.

Манч. В мене до тебе також є запитання. Важлива твоя думка. Запах жінки це трилер чи ні? Бо для мене він не трилер.

Ти мене намагаєшся змусити передивитись і їх?
Зачем? Если смотрел и знаешь - скажи. Не смотрел - тоже так и скажи. Ну ты так и сделал. :)
Вопрос не только тебе. Вопрос ко всем, кто смотрел.

Манч. В мене до тебе також є запитання. Важлива твоя думка. Запах жінки це трилер чи ні? Бо для мене він не трилер.

Ти мене намагаєшся змусити передивитись? (с) :D
Я его давно смотрел и мало что помню.
Кинопоиск не считает его триллером (а он даже не триллеры может триллером назвать), IMDb не считает его триллером. Хотя это и не показатель. Но я с ними согласен.

Также я бы не тулил в одну кучу триллеры и боевики: для меня это разное. Привет Схватке и MI.

Задача трилера - затягти тебе до перегляду фільму, змусити весь фільм переживати ці події. Змусити очікувати на кінцівку цього фільму.
Это для любого фильма. Не только для триллера.

Протистояння (Схватка) більше кримінальна драма ніж бойовик. Окрім того, має багато ознак притаманних для кримінального трилера. Це і погоні, і пограбування, і захоплення заручників, і бажання помсти. І він має типовий сюжет для трилерів: криваве протистояння ГГ та ГЗ та фінальна сцена, фінальна битва між ГГ та ГЗ, під час якої ГЗ і помирає.

Протистояння (Схватка) більше кримінальна драма ніж бойовик.
Не спорю. В данном контексте не суть, боевик оно или криминальная драма. Тема ж про триллеры.
Окрім того, має багато ознак притаманних для кримінального трилера. Це і погоні, і пограбування, і захоплення заручників, і бажання помсти. І він має типовий сюжет для трилерів: криваве протистояння ГГ та ГЗ та фінальна сцена, фінальна битва між ГГ та ГЗ, під час якої ГЗ і помирає.
Я пока это зафиксирую. Подождем пока другие выскажутся, являются ли фильмы в моем списке триллерами. Особенно интересно выслушать Колобка.
Потом я отвечу.

Місія нездійсненна це типовий політичний трилер з елементами бойовика. При чому, акцент більше ставиться на бойових сценах, ніж на саспенсі. Але й у фільму є і саспенс, і ознаки політичного трилера: теорія змови та підкилимні ігри потужних організацій.

Місія нездійсненна це типовий політичний трилер з елементами бойовика. При чому, акцент більше ставиться на бойових сценах, ніж на саспенсі. Але й у фільму є і саспенс, і ознаки політичного трилера: теорія змови та підкилимні ігри потужних організацій.
Большинство фильмов имеют признаки разных жанров. Чистых стерильных фильмов, в которых только один единственный жанр практически не существует. И как раз основной акцент и определяет жанр фильма.
Так что или крестик снимите или трусы оденьте уберите вообще упоминание о триллере или таки оставьте те, в которых основной акцент на триллере.
Да и у тебя красное противоречит синему.

Карточный домик - триллер?
І знову посилання на фільм, який я не дивився :)

Судячи по опису фільму, то це більше схоже на драму, ніж на трилер. Якщо казати, що це психологічний трилер, то там повинні бути інтелектуальні ігри, психологічні прийоми. Для трилеру повинна бути напруга у сюжеті. Нічого з цього за описом я не побачив :незнаю:

Задача трилера - затягти тебе до перегляду фільму, змусити весь фільм переживати ці події. Змусити очікувати на кінцівку цього фільму.
Запах жінки це трилер чи ні? Бо для мене він не трилер.
Опять одно противоречит другому.

І знову посилання на фільм, який я не дивився :)
Не, ну ладно там не посмотреть проходные Замерзшие, Дрейф или Открытое море. Но КД то маст си. :)
Судячи по опису фільму, то це більше схоже на драму, ніж на трилер. Якщо казати, що це психологічний трилер, то там повинні бути інтелектуальні ігри, психологічні прийому. Для трилеру повинна бути напруга у сюжеті. Нічого з цього за описом я не побачив :незнаю:
Отож. Поэтому я не согласен с твоим
і ознаки політичного трилера: теорія змови та підкилимні ігри потужних організацій.
В КД и заговоры и подковерные игры мощных организаций. Но чёта его триллером не называют.

У Манча питай, я вже боюсь що-небудь відповідати. Бо в мене знов одне буде суперечити іншому :ги:
:D
Ну я ж не виноват, что у тебя две части предложения противоречат друг другу.
Но это мы пока разминаемся. Вот когда все подтвердят, что в моем списке стопроцентные триллеры, вот тогда я напишу главное. ;)

Назад
Зверху Знизу