Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Киноигрулина 198: Япония глазами не японцев

• Автор теми Автор теми EllenaBogdana
  • Дата створення Дата створення
Не-не, ты спалил Марусссю
мммм..скажу. все таки.

**Гера, только ятяумоляю..не принимай совсем на.свой счет.**

вот завтра/послезавтра/когда нибудь..
какой нибудь саса скажет: мне мадмик сказал, что загадывать не будет.
сказал, - чтоб я. угу.

понимаешь куда я клоню..?

в теме - есть пост Маруси о передачи хода..?
нет.
вот то то же и оно.

а доречI - врахував би, що
1. кто это тут у нас в формат никак попасть не может..?
2. кто вечно промахивается с убрать.минимум после полуночи..?
..**ну и еще пунктов. десять.))))

зы. ну и уже чисто.от.себя..
Гер.
ну чтотт ты совсем не там де ннннадо гордость показываешь. ага. ;)

хм. Орка. ну ты какбэ - можешь понять человека:
обязательства обязательствами, но маленького ребенка никуда не денешь.
имеет право - передать игру другому, если понимает, что вести не получится..
имхо - нужно было бы оформить, а вести ..ну что? плохо самоорганизованы штоле?))
вот ты, Орка - согласишься вести игру - если Маруся просто.загадает новую..? :)

Какое-то слишком серьезное отношение к игре. Вести-не вести. Тут водил хоть ковшиком черпай. Игра сама собой организуется. Разве шо ТС принимает волевое решение послать кого-то в Магадан со своим неформатным фильмом. Но я могу послать и без статуса "водилы" :D
Так что пусть Маруся дает тему, а а мы уж разберемся, че с ней делать.

Какое-то слишком серьезное отношение к игре. Вести-не вести. Тут водил хоть ковшиком черпай. Игра сама собой организуется. Разве шо ТС принимает волевое решение послать кого-то в Магадан со своим неформатным фильмом. Но я могу послать и без статуса "водилы"
Так что пусть Маруся дает тему, а а мы уж разберемся, че с ней делать.
:пиво: :клас:

Может у W!Z@RD'а спросить, как он относиться к такому решению :).
А потом у Зои :D

))))..если досидитесь до моей очереди -
будет *разговорчики в строю!! шааагооом..мАААрш!!!..ой!* :)
так шо лучше - нинада. :D

мммм..скажу. все таки.

**Гера, только ятяумоляю..не принимай совсем на.свой счет.**

сказал, - чтоб я. угу.

нет.
вот то то же и оно.
а доречI - врахував би, що
1. кто это тут у нас в формат никак попасть не может..?
2. кто вечно промахивается с убрать.минимум после полуночи..?
..**ну и еще пунктов. десять.))))

зы. ну и уже чисто.от.себя..
Гер.
ну чтотт ты совсем не там де ннннадо гордость показываешь. ага.

13948014864447.webp

Или Саса у большое исключение из привил?
Огромное и перспективное.
Если наплачется вдоволь и вернется

Тому, якщо є ті, хто вважають себе переможцем - пропоную відкривати нову тему.
не не тут или Maru_sss или ты должны решить кто будет загадовать новую тему и никак по другому

До речі. В мене питання до Сасі. В тебе бажання нову тему вести є? Чи варіант роздумів про передачу тобі власних прав на проведення КІ можна відкидати?
звісно є. не знаю тільки треба її тобі озвучити до виставлення. Думаю що не варто, але там варіантів виставити стоячий фільм буде мінімум 12-15. Більше того тема буде достойною і пристойною з бажанням у всіх десять раз подумати а потім голосувати (без чіткого лідера\лідерів як у більшості останніх ігр)

сказал, - чтоб я. угу.

нет.
вот то то же и оно.
полностью согласен. Более того Геральд четко высказлся по этому поводу сутки на решение от Maru_sss

п.с. Конечно подрывает создать Киноигрулина 199:... но жду решения сначала Маруси а потом Геральда а также мнения большинства старожилов игры и готов полностью этому решению подчинится.

Останнє редагування:
Может у W!Z@RD'а спросить, как он относиться к такому решению . А потом у Зои
Коли створювали той прецедент, то в мене особливо не питали, передавати Бандуристу чи ні. Єдиний, хто питав - був Бандурист. А Зоя... Вона тоді плювала на мою думку, тож зараз і мені її думка по-боку. Єдине, що мене зупиняє, так це право Візарда вести гру після моєї відмови.

сказал, - чтоб я. угу.

А я тобі про що написав?
А якщо Маруся одумається, та як переможець забажає таки відкрити тему з криком: краще я, ніж її віддадуть Сасі!!!
Тому, доба їй одуматись, потім доба мені подумати, що робити (чи Сасі передати, чи відмінити сеппуку і самому повести, чи Візарду передати у спадок). А потім піде доба Чарівника. Все згідно з правил та вашого голосування
Читати вмієш?

А якщо Маруся одумається, та як переможець забажає таки відкрити тему з криком: краще я, ніж її віддадуть Сасі!!!
Тому, доба їй одуматись, потім доба мені подумати, що робити (чи Сасі передати, чи відмінити сеппуку і самому повести, чи Візарду передати у спадок). А потім піде доба Чарівника. Все згідно з правил та вашого голосування

Гер.
ну чтотт ты совсем не там де ннннадо гордость показываешь. ага
Моя гордість. Де хочу, там і показую. ага

пам'ятаю колись був випадок, коли спадкоємець переможця передав право загадувати нову тему іншому (в тому випадку Бандуристу)
Так да не совсем. Там никто из тех, кто вылетел позже, не захотел создавать тему на сколько я помню.
Ну раз всi хочуть гру вiд Бандуриста, тодi йому i карти в руки. Бандуристе, вiдкривай
А собственно ты и сам не возражал и никто вперед очереди не лез.

Так да не совсем. Там никто из тех, кто вылетел раньше, не захотел создавать тему на сколько я помню.
Я був проти. Але після того, як попередники висловились за те, щоб вів ти - вимушено погодився

Я був проти. Але після того, як попередники висловились за те, щоб вів ти - вимушено погодився
Надо было так и сказать, а теперь прецедент-прецедент. Никто никого силком не заставлял отказываться от своего права создания темы в порядке очереди. Все исключительно добровольно.

Я просто залишу золоті слова Зої тут:

если Манч до 10:53 сегодня - не создаст новую тему
в 10:54 - передаю право загадывать новую тему - Бандуристу.

ничо спорить/доказывать не стану
просто - если хотите по букве правил - в свои сутки:
есть такая возможность.

Зараз йде доба Марусі. Завтра на протязі доби я прийму своє рішення.

Геральд є ще варіант я тобі оформлю тему а создаси ії ти. Ну це звісно якщо:
-Маруся за тобу не зробе своєї теми
-Тобі особисто буде до вподоби моя тема

Зараз замислився скласти опитування про добавлення правила в існуючі
було
- новая тема загадывается и оформляется победителем в течение суток. В противном случае, тему загадывает игрок, занявший 2-е место (в течение вторых суток). Ну и так далее;
стало
- новая тема загадывается и оформляется победителем в течение суток. В противном случае, тему загадывает игрок, занявший 2-е место (в течение вторых суток). Ну и так далее;
- Каждый кому кому досталось право создавать новую тему в праве передать это право одному из игроков занявших более низкое место, при условии что большинство выставивших фильмы в текущей игре не против
що хто дума. Треба виставити таку совалку чи ні?

Геральд є ще варіант я тобі оформлю тему а создаси ії ти.
В мене є власна тема, але виставляти її переможеним в мене немає жодного бажання. Бо, гадаю, що це не є вірним.
В мене також є багато проблем, щоб відмовлятись від проведення гри. Можу тут скласти великий список з їх перерахуванням, але він же нікому не потрібен.
Гадаю, що переможець міг би знати 15 хвилин на те, щоб створити нову тему (він же 15 хвилин знайшов на те, щоб виставити свого кандидата), а потім призначити смотрящего за темою. Але нехлюйство тут розповсюджено. Голосувати в фіналі проти свого кандидата, відмовлятись від привілей відкривати нову тему, тощо.
Тому: доба Марусі, потім моя доба і моє рішення. Зараз хай Маруся вирішує...

Прошу прощения, что не написала тут
Передаю право загадывать новую тему Geralt z Rivii

Маруссся, подтверди, что передаешь право загадывать новую тему Geralt'у z Rivii, находясь в добром уме и здравой памяти. И не возьмешь свои слова обратно

Коли створювали той прецедент, то в мене особливо не питали, передавати Бандуристу чи ні. Єдиний, хто питав - був Бандурист. А Зоя... Вона тоді плювала на мою думку, тож зараз і мені її думка по-боку.
Єдине, що мене зупиняє, так це право Візарда вести гру після моєї відмови.

А я тобі про що написав?

Читати вмієш?

Моя гордість. Де хочу, там і показую.
ага
В мене є власна тема, але виставляти її переможеним в мене немає жодного бажання. Бо, гадаю, що це не є вірним.
В мене також є багато проблем, щоб відмовлятись від проведення гри. Можу тут скласти великий список з їх перерахуванням, але він же нікому не потрібен..
.. нехлюйство тут розповсюджено. Голосувати в фіналі проти свого кандидата, відмовлятись від привілей відкривати нову тему, тощо.

138db2d89804281d9636b2592f9954d0.jpg

спасибо.

"уламывание пионерки в летнем лагере" (с) ...

Я поняла... Вы решили скомпенсировать скоротечность этой игры растанутостью загадывания новой...
И Геральт такой: - Ах уговаривайте меня, уговаривайте. А я еще немного поломаюсь... Девица-красавица...

Ой, пропустила пост Августа. :) Точно-точно!

Назад
Зверху Знизу