Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Киноигрулина 198: Япония глазами не японцев

• Автор теми Автор теми EllenaBogdana
  • Дата створення Дата створення
1.....Останній самурай (The Last Samurai, Едвард Цвік, 2003, США), Geralt
10....Цвет сакуры (Kirschblüten - Hanami, Дорис Дёрри, Германия, 2007), Maru_sss

После того, как игру покинула гейша, все равно кто выиграет.

..
m0509.gif

Тренируйте тайминги для полуночи :D

Я уже написал пост. Жду 4 ноля. :ги:

Зайду сюди на початку першої. Переможця гри та господаря нової теми привітати

]-2.....Останній самурай (The Last Samurai, Едвард Цвік, 2003, США), Geralt
12....Цвет сакуры (Kirschblüten - Hanami, Дорис Дёрри, Германия, 2007), Maru_sss

поздравляю!!! достойный фильм для победы, не зря посмотрел. Жаль не победил еще более достойный (((

да не грузись то песня группы Ленинград. Я так пытался призвать на защиту Последнего Самурая

Maru_sss! Поздравляю с победой! :шарики:

Это, похоже, была самая быстрая игра в истории Киноигрулин...

Марусссс з перемогою та правом загадувати нову тему.

новая тема загадывается и оформляется победителем в течение суток. В противном случае, тему загадывает игрок, занявший 2-е место (в течение вторых суток). Ну и так далее;
У зв'язку з тим, що Марусс мені написала у приват, що нову тему загадувати не буде - то і я відмовляюся від виставляння обраної мною теми, так як не вважаю себе переможцем цієї гри. Почекаю на інший випадок, коли переможу з фільмом, що буде достойний Залу Слави КіноІгруліни.
А поки що приєднаюсь до Бандуриста, так як і я опинився на його місці, і дозволю собі процитувати його:
Пас.Загадаю когда/если победю )
Тому, якщо є ті, хто вважають себе переможцем - пропоную відкривати нову тему.

Предлагаю дать загадать тему Сасе

Я предлагаю, если не готов придумывать новую тему, то просто не выставлять кандидата. Участие и победа накладывают определенные обязательства.

предлагаю не предлагать, а как положено - загадывать Волшебнику. да.

Я предлагаю, если не готов придумывать новую тему, то просто не выставлять кандидата. Участие и победа накладывают определенные обязательства.
хм. Орка. ну ты какбэ - можешь понять человека:
обязательства обязательствами, но маленького ребенка никуда не денешь.
имеет право - передать игру другому, если понимает, что вести не получится..

имхо - нужно было бы оформить, а вести ..ну что? плохо самоорганизованы штоле?))

вот ты, Орка - согласишься вести игру - если Маруся просто.загадает новую..? :)

Останнє редагування:
предлагаю не предлагать, а как положено - загадывать Волшебнику. да.
пам'ятаю колись був випадок, коли спадкоємець переможця передав право загадувати нову тему іншому (в тому випадку Бандуристу). Так що прецедент вже був і я маю повне право як спадкоємець передати право загадати нову тему Сасі.
Зараз поки що йде доба Марусі для того, щоб загадати нову тему. Потім добу буду думати я. А вже на третю буде час для Чарівника.

Зараз поки що йде доба Марусі для того, щоб загадати нову тему
Не-не, ты спалил Марусссю

Марусс мені написала у приват, що нову тему загадувати не буде

Так что думай и загадывай/передавай

Так що прецедент вже був і я маю повне право як спадкоємець передати право загадати нову тему Сасі.
thumb-up-terminator+pablo+M+R.webp

Не-не, ты спалил Марусссю
А якщо Маруся одумається, та як переможець забажає таки відкрити тему з криком: краще я, ніж її віддадуть Сасі!!!
Тому, доба їй одуматись, потім доба мені подумати, що робити (чи Сасі передати, чи відмінити сеппуку і самому повести, чи Візарду передати у спадок). А потім піде доба Чарівника. Все згідно з правил та вашого голосування :)

До речі. В мене питання до Сасі. В тебе бажання нову тему вести є? Чи варіант роздумів про передачу тобі власних прав на проведення КІ можна відкидати?

Так що прецедент вже був і я маю повне право як спадкоємець передати право загадати нову тему Сасі.

Где в правилах сказано о передаче права загадывать любому желающему. Или Саса у большое исключение из привил?

- новая тема загадывается и оформляется победителем в течение суток. В противном случае, тему загадывает игрок, занявший 2-е место (в течение вторых суток). Ну и так далее;

Может у W!Z@RD'а спросить, как он относиться к такому решению :). А потом у Зои :D

Прецедент не есть правило, но это мое мнение.

Назад
Зверху Знизу