Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ось тепер я ще більше замислився над тим, що даремно я розширив поняття спасіння заради великої кількості різноманітних фільм про рятівників, порятунок та рятувальні операції. ЦКЗ - теж рятівна організація і цілком підпадає під:Вспомнил еще одно кино, но может и оно не сильно подходит в тему. Эпидемия с Хоффманом, Руссо, Фриманом, Спейси. Как бы спасают от эпидемии, но как бы не парамедики все таки
Достигнути кількості не вдалось, а компанія фільмів підбирається різношорстна. Ті фільми, що я очікував - не дочекався.- представителей других не военных и не религиозных спасательных организаций, связанных со спасениями чьих-то жизней;
Geralt, проголосуй за меня минус - Экипаж, плюс - Идеальный день.Завтра опівночі (в ніч з 27 на 28.05) починаємо
Ні, мені неважко, хоча в мене й самого тяпница.Geralt, проголосуй за меня минус - Экипаж, плюс - Идеальный день.
У меня тяпница!!
ну. напиши в личку.1) Що Робити з Екіпажем, я готовий на нього погодитись, але Гото таки зняла його з гри, що я не відразу побачив.
2) Якого з двох Августових кандидатів приймати до гри. Мене влаштовують обидва.
Вольовим так вольовим. Раз сказав опівночі, значить опівночі.волевым.решением?
Geralt, проголосуй за меня минус - Экипаж, плюс - Идеальный день
Миха, дружище, проголосуй вместо меня. А то я дал себе слово не участвовать, но я реально по всем этим баталиям соскучился.
Минус "Вертикальному пределу", потому как у тебя, что естественно, совсем нет вкуса и ты снова выбрал школотскую видеокакашку. Ну а плюс "Чернобылю". Зоя фуфло не выставляет - фильм крепко взял за душу, почти как старые добрые творения Чжана Имоу. Заранее спасибо, с меня![]()
Ты думаешь, Геральт что-то подстроил?"не верю!!!!!.." (станиславский) ))))))))
я думаю, что когда Манч прочитает как он *тебе писал чего же бОле* - он те чтото подрихтует.Ты думаешь, Геральт что-то подстроил?
ну в мене хоча б посилання на пост Равени працює, поки пост ще не видалили)))Да, конечно, без проблем
Миха, почти получилось. Но вот этим "Зоя фуфло не выставляет" ты спалился как ребенок.Да, конечно, без проблем
Но вот этим "Зоя фуфло не выставляет" ты спалился как ребенок.
Я такого даже под пытками не напишу.![]()