Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Киноигрулина 187: Оскар для Лео.

э. эээ..ребят..вы чего? :D

там жыж в два хода красивый финал был..вы на што миня подбиваете?!))))

20.....Маршал Едвард «Тедді» Деніелс у фільмі "Острів проклятих" (Shutter Island, Мартін Скорсезе, США, 2010) Geralt
6.......Кэлвин Кэнди в фильме "Джанго освобожденный" (Django Unchained, США, 2012), ZЗоя

Гера, у тебя тема новая есть? идея в смысле..:дивитись:

Гера, у тебя тема новая есть? идея в смысле..
Десь з десяток знайдеться. Я так довго чекав на перемогу, що вже продумав декілька тем та кандидатів. Зараз розмірковую, яку з трьох найбільше розвинених обрати)))
Але ти не здавайся. ;) Я чекаю від тебе мінус Острову :)

Про индийское кино темы не было ещё, случАем?
фіфіфі як не мімімі :)

22.....Маршал Едвард «Тедді» Деніелс у фільмі "Острів проклятих" (Shutter Island, Мартін Скорсезе, США, 2010) Geralt
3.......Кэлвин Кэнди в фильме "Джанго освобожденный" (Django Unchained, США, 2012), ZЗоя

и уж соооовсем не выживший, убедился видела, да?))
Не хуже тех что вышли в финал.

Десь з десяток знайдеться. Я так довго чекав на перемогу, що вже продумав декілька тем та кандидатів. Зараз розмірковую, яку з трьох найбільше розвинених обрати)))
Але ти не здавайся. Я чекаю від тебе мінус..
:)..

24.....Маршал Едвард «Тедді» Деніелс у фільмі "Острів проклятих" (Shutter Island, Мартін Скорсезе, США, 2010) Geralt
0.......Кэлвин Кэнди в фильме "Джанго освобожденный" (Django Unchained, США, 2012), ZЗоя

поздравляю, Гера, с почином! :пиво:

Усё, освобождать Джанго не понадобилось: товарищ Кенди застрелился сам! :D

Ех, Зоя. Навіщо так легко було здаватись? :)
Залишила ти мене з муками вибору, яку тему обрати.
Добре, візьму паузу на світловий день і в вечорі дам вам щось кіно-їстівне :)

Геральда чи Херальда, ведь новый "Правопис" составляли юмористы, с почином! ... :пиво:

Геральда чи Херальда, ведь новый "Правопис" составляли юмористы, с почином!
Дякую))) Вірніше буде: Геральт :)

додано

Недаремно я аватарку з Нікою поставив. На фарт, вона мені таки принесла перемогу)))
А раз ви мені дозволили перемогти, то запрошую до нової гри:
https://www.kharkovforum.com/showthread.php?t=4638294
Насолоджуйтесь ;)

Останнє редагування:
Зачем выставлять кандидата, которого сам ненавидишь настолько, что готов вынести в угоду другому?

И все же я не могу не испустить хоть квант распирающего меня благородного негодования

Назад
Зверху Знизу