Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Про индийское кино темы не было ещё, случАем?Гера, у тебя тема новая есть? идея в смысле..
Про индийское кино темы не было ещё, случАем?![]()
Десь з десяток знайдеться. Я так довго чекав на перемогу, що вже продумав декілька тем та кандидатів. Зараз розмірковую, яку з трьох найбільше розвинених обрати)))Гера, у тебя тема новая есть? идея в смысле..
фіфіфі як не міміміПро индийское кино темы не было ещё, случАем?
Вот если загадает что-то накшталт "Усе звёзды болливуда" - обязательно притащу!зы. видео тащить?
Вот если загадает что-то накшталт "Усе звёзды болливуда" - обязательно притащу!![]()
Не хуже тех что вышли в финал.и уж соооовсем не выживший, убедился видела, да?))
Десь з десяток знайдеться. Я так довго чекав на перемогу, що вже продумав декілька тем та кандидатів. Зараз розмірковую, яку з трьох найбільше розвинених обрати)))
Але ти не здавайся. Я чекаю від тебе мінус..
Залишила ти мене з муками вибору
Ех, Зоя. Навіщо так легко було здаватись?
Залишила ти мене з муками вибору, яку тему обрати.
Добре, візьму паузу на світловий день і в вечорі дам вам щось кіно-їстівне![]()
Дякую))) Вірніше буде: ГеральтГеральда чи Херальда, ведь новый "Правопис" составляли юмористы, с почином!
провокатор.Зачем выставлять кандидата, которого сам ненавидишь настолько, что готов вынести в угоду другому?