Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.

Ты ты, небось, и сериал Светлячок, по которому кино снято, не смотрел?Плюс фільму-відкриттю (для мене) цієї кіноігруліни. І чому мені раніше не довелось його дивитись

не дивився, зараз замислився. якраз шукаю, що б подивитися вечорамиТы ты, небось, и сериал Светлячок, по которому кино снято, не смотрел?
Если шо, на гуртом украинский перевод видел. Правда, где-то год или два назад. Думал пересмотреть, но передумал. Сериал по стилистике такой же, как фильм - вестерн в космосе. Правда, экшону не много, насколько я помню. Давно смотрел. Но помню, шо нравился. Жаль, короткий.не дивився, зараз замислився. якраз шукаю, що б подивитися вечорами
Погуглив, 14 серій, в показ вийшло 11. Космічний вестерн, як раз те що треба. Треба буде знайти час глянутиНо помню, шо нравился. Жаль, короткий.

Втеча з Шоушенка формат?
Нi, бо нiхто нiкуди не бiжить майже до самого фiналу![]()
19.....Беглецы (Les fugitifs, Франсис Вебер, Франция, 1986), Дзюттэ
- в этом фильме прекрасно все.Кроме разве что того,что я не люблю французский кинематограф,в частности комедии,а
главных ролях тут как минимум один актер из черного списка.И если Ришар еще может восприниматься как актер,то
Депардье с определенного момента для меня таким быть перестал.
16.....Беглецы (Les fugitifs, Франсис Вебер, Франция, 1986), Дзюттэ
- все потому же
Звучит как угрозая с тобой поговорю.