Статус: Офлайн
Повідом.: 13526
Повідом.: 13526
Хто перший ризикне розпочинати? 

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Чем понравился?+ сподобався
А чем не понравился?- не сподобався
потягомЧем понравился?
БрЄдПітомА чем не понравился?
Наличием, особым внешним видом, длиной состава?потягом
Недостаточно/избыточно ****уален, чересчур мерзок, не вошел в роль, уделено мало внимания развитию персонажа, геронтофилические наклонности?БрЄдПітом
Так держать!Тельма з Луізою не мій формат фільмів. Ненавиджу дивитися фільми, від яких в мене нудить. Цей фільм почав мене роздратовувати на 10 хвилині перегляду. Тому 15 хвилин мого життя та мінуса від мене цьому фільму буде цілком достатньо.
Плюс фільму, котрий тримав мене до останнього в напрузі своїм сюжетом. Люблю фільми про потяги, погоні та швидкість і вважаю цей фільм одним з кращих кандидатів
Я сериал пытался посмотреть спустя несколько лет после "полнометражки" - не пошлО.Миссия Серенити мало чем запомнилась, наверное надо быть фанатом сериала, чтоб оценить киношку, так-то она совершенно проходная.
ок, хозяин - барин.В 13-00 можно начинать.
2) Хоча це безумовно один з кращих фільмів де Фюнеса. І дивився в дитинстві декілька разів. Проблема полягає в тому, що я недолюблюю де Фюнеса як актора;А вот и нафталинчик