Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Киевстар в очередной раз подымает тарифы.

• Автор теми Автор теми Besto
  • Дата створення Дата створення
Сколько лет уже год оплатил на водафон и пох на все :)
А сейчас уже второй год 3моб оплачен ...
Вы даже не нищеброды, вы ...
*** не мамонт, *** не вымрет (с)
В Европе юзать виртуалов (которые дешевле обычных операторов) норма, а в своей стране быть лохом ???
Все уже давно с дуосами, даже то кто считает что их номер типа самый самый и его нельзя выбросить ...
Киевстар переводим в комфорт (с оплатой по факту) а с лайки звоним и в инете сидим если нужно.
Все равно через несколько лет все уйдет в инет , вам номер *** не нужен будет. И это конечно при том факте если вы ещё будете в этой стране через несколько лет разумеется (а не съебнете на ПМЖ или заработки)
Я дивився на лайку ту, тарифи загалом норм, я б юзав, але мені потрібен нормальний роумінг за кордоном, а там хня якась незрозуміла.

Я дивився на лайку ту, тарифи загалом норм, я б юзав, але мені потрібен нормальний роумінг за кордоном, а там хня якась незрозуміла.
[emoji3]
Ну не знаю, инет с лайки я в роуминге юзаю.
Значительно дешевле всех операторов

Заказал лайку прямо на дом, сколько бежать будет? Кто заказывал?

[emoji3]
Ну не знаю, инет с лайки я в роуминге юзаю.
Значительно дешевле всех операторов

Я не пам'ятаю чого саме, але щось там за хня з роумінгом була.

Але глянув в себе кабінет - є комфорт з оплатою лише коли юзаєш. Це те, що треба - перейду на нього, щоб мати можливість юзати в роумінгу кс, і візьму лайку.

Я не пам'ятаю чого саме, але щось там за хня з роумінгом була.

Але глянув в себе кабінет - є комфорт з оплатою лише коли юзаєш. Це те, що треба - перейду на нього, щоб мати можливість юзати в роумінгу кс, і візьму лайку.
Бесплатные звонки в роуминге, низкие тарифы ...
Разве что апн нужно для инета ручками настроить.

Отцу прислали, что его пакет за 30 по умолчанию переведут за 50. Можно на что-то подешевле? Пока не ковырял их тарифы, там чёрт ногу сломит.
Только там вроде было 35 грн, будет 55. Да всем такое шлют

Бесплатные звонки в роуминге, низкие тарифы ...
Разве что апн нужно для инета ручками настроить.

Блін, ніфіга не зрозуміло в них насправді в тарифах.
Великим літерами написано, що ніяких абонплат, але всі тарифи на місяць?

Я правильно розумію, що плачу от стільки.
Стаціонарний зв'язок Мобільні телефони (Лайкамобайл) Мобільні телефони (Інші мобільні оператори) SMS (Лайкамобайл) SMS (Інші мобільні оператори) даних
₴0.30/хвилину ₴0.10/хвилину ₴0.30/хвилину ₴0.30/SMS ₴0.30/SMS ₴0.20/Мб

Якщо хочу, то беру якийсь пакет. Наприклад "₴50/30 днів - Все в одному S" - 650 хвилин та 8Гб інету.

Так це працює?

------------------
З роумінгом не ясно.
Ціни дурні - в європейскому роумінгу 1 хвилина в Україну коштує 10грн.
Є один пакет за 100грн, що включає 30 хвилин в Україну та 250Мб інету. Так це хєрня повна, навіть у ссаного кс дешевше та зручніше.

Что за мудаки. Почему нельзя написать все понятно.

Блін, ніфіга не зрозуміло в них насправді в тарифах.
Великим літерами написано, що ніяких абонплат, але всі тарифи на місяць?

Я правильно розумію, що плачу от стільки.
Стаціонарний зв'язок Мобільні телефони (Лайкамобайл) Мобільні телефони (Інші мобільні оператори) SMS (Лайкамобайл) SMS (Інші мобільні оператори) даних
₴0.30/хвилину ₴0.10/хвилину ₴0.30/хвилину ₴0.30/SMS ₴0.30/SMS ₴0.20/Мб

Якщо хочу, то беру якийсь пакет. Наприклад "₴50/30 днів - Все в одному S" - 650 хвилин та 8Гб інету.

Так це працює?

------------------
З роумінгом не ясно.
Є один пакет за 100грн, що включає 30 хвилин в Україну та 250Мб інету. Так це хєрня повна, навіть у ссаного кс дешевше та зручніше.

Что за мудаки. Почему нельзя написать все понятно.
так. базыовый тариф без абонплаты (истинный припейд).
но если хочешь покупаешь пакет на мес (bundle) любой из предложенных тогда когда тебе надо на мес. когда закончится месяц или продлевай снова или возвращается в базовый

З роумінгом не ясно.
Где ты такое взял?
Германия 1,5 грн в Украину или 0 грн на лайку юкрейн.
А это внутри Нимеччини Сорри
тем не менее пишут все равно 0 на лайку в Украину.
такого ни у кого нет!

Да я нікого з лайкою не знаю))
Реально я не згадаю нікого зі знайомих з кодом 091 чи як там.

Але все одно, навіть з явно невдалими пакетами роумінгу, виходить норм. В принципі можна за 200грн брати 2Гб інету на тиждень-два в роумінгу та юзати вайбер чи скайп для дзвінків. Інет загалом то все одно потрібен.

пс - а чого в них в пакетах з інетом він дорожчий, ніж в загальних разом зі всім іншим?
50грн - 3Гб
50грн - 650 хвилин, 8Гб та ще всіляка хня.

І чому в них ціна пакетів деяких закреслена типо акція.
Наприклад основний пакет за 8050
Це на перший раз 50? Чи на якийсь час акція? Чи що це взагалі?

***, ну чому не можна писати нормально й зрозуміло.
Блін, зробив би хтось дзвінки по 1грн посекундно без передплат на місяць та іншої мозгойобки - я б юзав. Хоча це й явно дорожче буде - просто тому, що все зрозуміло та без ***ні.

А у меня нет, но есть 55. Жене за 75 тоже закрывают, предлагают на 115. Прям ******* какая-то, может каждый день заходить в application чтобы выпал бонусный подешевле?

Хрен его знает по какому принципу они дают такие предложения:confused:
Но,у меня два таких номера (один основной,второй "полочный") и на обоих есть такое предложение...

Да я нікого з лайкою не знаю))
Реально я не згадаю нікого зі знайомих з кодом 091 чи як там.

Але все одно, навіть з явно невдалими пакетами роумінгу, виходить норм. В принципі можна за 200грн брати 2Гб інету на тиждень-два в роумінгу та юзати вайбер чи скайп для дзвінків. Інет загалом то все одно потрібен.

пс - а чого в них в пакетах з інетом він дорожчий, ніж в загальних разом зі всім іншим?
50грн - 3Гб
50грн - 650 хвилин, 8Гб та ще всіляка хня.

І чому в них ціна пакетів деяких закреслена типо акція.
Наприклад основний пакет за 8050
Це на перший раз 50? Чи на якийсь час акція? Чи що це взагалі?

***, ну чому не можна писати нормально й зрозуміло.
Блін, зробив би хтось дзвінки по 1грн посекундно без передплат на місяць та іншої мозгойобки - я б юзав. Хоча це й явно дорожче буде - просто тому, що все зрозуміло та без ***ні.
Я до сих пор не понимаю почему невдалыми ?
И в лайке аж по 30 копеек минута и посекундно

Те у кого был тариф 75 могут перейти только на более дорогой тариф. Или такой же, но с другими условиями. Т.е. тупо жлобское отношение к пользователям. Было 7 гиг мобильного 4Ж интернета (реально если в месяц 500 метров выюзывал то хорошо). На других операторов и по Украине было 100минут теперь предлагают 30 цена была 1,5грн на городские станет 3грн. Вообщем зажрались совсем. Правда ватафон не лучше... Вообщем опять корпоративный сговор.

У Тримоба и Лайки номера начинаются на 091 . Как определяется " свой - чужой " ?

Назад
Зверху Знизу