Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Кулуары

Что значит "пересрати цеглою"? Пересрать кирпичом? :confused:
П.С. Ситуация в Главном тянулась очень давно. Вот и прекратилась она... Привыкайте. А за такие правила я ЗА :yahoo:

Воно то так, але ХФ - комерційний проект для заробляння бабок. Не буде срачу на форумі (не тільки в Головному), будуть жорсткі правила, тут стільки народу не залишиться. Інет - великий, на ХФ світ не зійшовся.:D

Рано чи пізно Хф виживає себе
удивительно, но он развивается, ті сравни его с 2004 года когда я впервіе зарегился под ником ... (не скажу каким) я помню его молодім, потом 2006=2007 года, он стоял уже твердо, ну а сейчас єто уже махина, и перспективі для развития есть

Воно то так, але ХФ - комерційний проект для заробляння бабок. Не буде срачу на форумі (не тільки в Головному), будуть жорсткі правила, тут стільки народу не залишиться. Інет - великий, на ХФ світ не зійшовся.:D

Димокс знает, что делает. Или не знает :D

удивительно, но он развивается, ті сравни его с 2004 года когда я впервіе зарегился под ником ... (не скажу каким) я помню его молодім, потом 2006=2007 года, он стоял уже твердо, ну а сейчас єто уже махина, и перспективі для развития есть

Ти помиляєшся, бо мабуть буваєш на одному-двох форумах типу ХФ. Я спостерігав за розвитком багатьох форумів, за їх буденним життям та їх безповоротним занепоадом. Так ось в ХФ є всі ознаки якраз не розвитку. І саме "комерціалізація" даного ресурсу стане фатальною для цього ресурсу.
Димокс знает, что делает. Или не знает :D

час покаже.

Ти помиляєшся, бо мабуть буваєш на одному-двох форумах типу ХФ. Я спостерігав за розвитком багатьох форумів, за їх буденним життям та їх безповоротним занепоадом. Так ось в ХФ є всі ознаки якраз не розвитку.

Форум уже не тот, что был два года назад

Ти помиляєшся, бо мабуть буваєш на одному-двох форумах типу ХФ. Я спостерігав за розвитком багатьох форумів, за їх буденним життям та їх безповоротним занепоадом. Так ось в ХФ є всі ознаки якраз не розвитку. І саме "комерціалізація" даного ресурсу стане фатальною для цього ресурсу.

час покаже.

да вот в том то и дело что на многих, в том числе и на российских, (если не принимать во внимание сугубо узкие специальные форумы)то аналогичные форумы существуют вяло, вяло развиваются, мало посетителей, а в россии что удивительно, в основном форумы оживляются в их рабочее время, по окончания которого российские форумы вымирают до следующего утра. У нас интернет поживее как то внедрился и раьотает. Ну а ХФ даже по украинским меркам очень крепок на ногах, возьми тот же ХС - кто там , хотя его сварганили скопировав с ХФ, так же и Хорьки.

Не знаю як кому, але ХФ для мене особисто перетворився на базар, де торгують всім чим попало. У вільний від торгів час торгаші відписуються в Головному, іноді в Політиці. Відповідно й такі ****яні теми випливають. Для неторгашів тут чим далі, тм стає все менш цікаво. Пора змніювати місце дислокації.

На каких форумах можно позависать?

Не знаю як кому, але ХФ для мене особисто перетворився на базар, де торгують всім чим попало. У вільний від торгів час торгаші відписуються в Головному, іноді в Політиці. Відповідно й такі ****яні теми випливають. Для неторгашів тут чим далі, тм стає все менш цікаво. Пора змніювати місце дислокації.

Дэн, да ты сноб!:D

дык Денис, ты посмотри на харьков, он же уже на половину и более торгашским стал, Барабашово рулит уже везде. Предприятия рушатся и превращаются в торговые центры, посмотри на тот же Протон, был я там недавно в начале января , не узнал

Пора змніювати місце дислокації.
альтернатива есть?

альтернатива есть?

Все залежить від мети. Для прикладу: якщо було б бажання дійсно поспілкуватись на різні цікаві теми, вести цивілізовані дискусії, то можна перейти на ХС, якщо просто провести вільний час, поржати з лохів, пофлудити, обісрати сусідів, почитати унилі потуги наноімперців з Росії, то ХФ поки що для цього підходив повністю))

Все залежить від мети. Для прикладу: якщо було б бажання дійсно поспілкуватись на різні цікаві теми, вести цивілізовані дискусії, то можна перейти на ХС, якщо просто провести вільний час, поржати з лохів, пофлудити, обісрати сусідів, почитати унилі потуги наноімперців з Росії, то ХФ поки що для цього підходив повністю))

:іржач::іржач::іржач: Только два ресурса, которые я знаю. Один мёртвый, а со второго, типа, надо уходить

:іржач::іржач::іржач: Только два ресурса, которые я знаю. Один мёртвый, а со второго, типа, надо уходить

Я навів лише приклад на рівні Харківської області. Твоя позиція також зрозуміла: будь-якими методами, але зберегти контингент )). консультант ...

Назад
Зверху Знизу