Статус: Офлайн
Повідом.: 62215
Повідом.: 62215
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ты его не пристрелила?

А я не люблю наглых, самоуверенных ******ей...

Вас, женщин, не поймешь: вы выгоняете наглых, ленивых, самовлюбленных мужей, чтобы тут же завести себе точно такого же кота. Где логика?![]()

Что позволено котэ, не позволено мужу!![]()
"Між неповнолітнім Олександром і 20-річним Миколою в результаті їхнього спілкування на одному з місцевих форумів в Інтернеті виник конфлікт інтересів, який вони вирішили залагодити на вулиці, зустрівшись поблизу одного з навчальних закладів Кузнецовська, – зазначив перший заступник начальника Кузнецовського міськвідділу внутрішніх справ Володимир Гаврилюк. – У ході розмови 20-річний Микола дав студенту Олександру декілька стусанів і наказав принести йому гроші в сумі 150 гривень для залагодження конфлікту. Олександр вимушено виконав вимогу, але на цьому 20-річний вимагач не зупинився – отриманих грошей йому виявилося замало".
Відтак "образа" зросла і студенту Олександру необхідно було принести вже двісті п’ятдесят гривень. Та замість очікуваних грошей на 20-річного вимагача чекав неприємний сюрприз – зустріч з працівниками відділення кримінальної міліції у справах дітей.
И? В чем мораль?
Для Тори. В последний раз запостил такое. Больше не буду. Теперь буду только дохлых кошаков постить....

Не надо дохлых. Лучше никаких, чем дохлых. Когда умирают котэ - вместе с ними умирает красота. А я ужасно расстраиваюсь...
Или ты будешь мазохисткой 
Для Тори. В последний раз запостил такое. Больше не буду. Теперь буду только дохлых кошаков постить....
С девушками, которые считают себя кошками, нужно относиться как к кошкам: гладить, пока они добрые, и выставлять за дверь при первых признаках раздражения.
А ему не привыкать...С девушками, которые считают себя кошками, нужно относиться как к кошкам: гладить, пока они добрые, и выставлять за дверь при первых признаках раздражения.
Виталик, как бы при таких раскладах самому за дверь не отправиться.![]()

Виталик, как бы при таких раскладах самому за дверь не отправиться.![]()