Кулуары (архив)

• Автор теми Автор теми Tu1man
  • Дата створення Дата створення
Я користуюсь українською в житті частіше, ніж російською. .....
Звісно, ти будеш вважати, що це саме для "дівок з насінням", але хай це тебе не турбує так, як іноді мене турбують дівки. :rolleyes:
звисно, мне интересно, а чего это человек говорил-говорил на русском, а потом, вдруг, бац! и украинский ни с того ни с сего?
Если шлешь на мэйл.ру, то вернется всё. РусоМайлофобия gmail обернулась войной между ними. :клас:
да нет. Шлю на корпоративные адреса.
Какой-то трындец с утра.....сломалось все, что могло. А иемнно сегодня нужно и передать и распечатать нереальное количество бумаги....

У нас уже сутки дождь льёт с небольшими перерывами

А я вчера зонт на вокзале *******. :плачу:
Теперь не хачу идти на работу, патаму шо дощщщщ!!!! :yahoo:
Блин, а в магазин за зонтом идти придётси... Хоть бы такой же найти, а то жена самое ценное отщемит. (Дочка потеряла свой зонт неделю назад. Таке було!!! Ой, мама-а-а! :))

звисно, мне интересно, а чего это человек говорил-говорил на русском, а потом, вдруг, бац! и украинский ни с того ни с сего?

Не сіло, не впало... Так у нас говорять! :yahoo:
Чудернацька ти, Ірка, тут же всі знають, що я - москвофоб. На якій ще мові можуть розмовляти москвофоби? :ги:

А я вчера зонт на вокзале *******. :плачу:
Теперь не хачу идти на работу, патаму шо дощщщщ!!!! :yahoo:
Блин, а в магазин за зонтом идти придётси... Хоть бы такой же найти, а то жена самое ценное отщемит. (Дочка потеряла свой зонт неделю назад. Таке було!!! :))
Так может и жену на вокзал?;)

Не сіло, не впало... Так у нас говорять! :yahoo:
Чудернацька ти, Ірка, тут же всі знають, що я - москвофоб. На якій ще мові можуть розмовляти москвофоби? :ги:
ты был бы прав. если бы ты был постоянен. А так - вдруг чел перешел на другой язык. так, получается, из твоего объяснения - особенный приступ русофобии? А так обычно русофобствуешь на русском?
Что-то ты наговариваешь.

ты был бы прав. если бы ты был постоянен. А так - вдруг чел перешел на другой язык. так, получается, из твоего объяснения - особенный приступ русофобии? А так обычно русофобствуешь на русском?
Что-то ты наговариваешь.

Це тільки для тебе "вдрух"!
Порийся в архівах, мені не потрібні твої маніакальні підозри. :пиво:

П.С. Якщо це тебе дратує, то можу у твоїй присутності розмовляти російською, мені це як два пальці... Ти ж знаєш. :нудно:

Це тільки для тебе "вдрух"!
Порийся в архівах, мені не потрібні твої маніакальні підозри. :пиво:

П.С. Якщо це тебе дратує, то можу у твоїй присутності розмовляти російською, мені це як два пальці... Ти ж знаєш. :нудно:
Меня это интересует. Я - любознательный человек, поэтому часто задаю вопросы. Да, хочу знать. Это расширяет мой кругозор ;)
Грустно, что обычные вопросы, ты воспринимаешь, наверное, по привычке, полученной где-то, как чье-то раздражение.

Если ты говоришь "в архивах" - значит, все равно ты редко это делаешь и, значит, списать на твою русофобию не удастся.
Ты что-то проспорил и из-за этого сменил язык? Или по какой причине?

Меня это интересует. Я - любознательный человек, поэтому часто задаю вопросы. Да, хочу знать. Это расширяет мой кругозор ;)
Грустно, что обычные вопросы, ты воспринимаешь, наверное, по привычке, полученной где-то, как чье-то раздражение.

Если ты говоришь "в архивах" - значит, все равно ты редко это делаешь и, значит, списать на твою русофобию не удастся.
Ты что-то проспорил и из-за этого сменил язык? Или по какой причине?

Ірка, ти щось як ляпнеш, хоч стій, хоч падай. В мене немає "запасних" язиків, як і інших імітацій частин мого тіла. :незнаю:

Ось тобі відповідь:

Леся УКРАЇНКА
ТРИ МЕТЕЛИКИ

Були собі три метелики: один білий, другий червоний, а третій жовтий. Вони весело літали цілий день у великому саду, в соняшному світлі, перелітали з квітки на квітку, куштували медок і летіли далі.
Час їм дуже швидко минав. Вони так загралися, що й не зогляділися, що сонечко сховалося за хмари і пустився дощ.
Змокли метелики. Полетіли вони до своєї хатки, аж там біда: двері замкнені, а ключа ніде не можна знайти.
Що тут робити? За той час, що стояли перед дверима та не знали, що робити, змокли страшенно. Насилу вже крильцями ворушили....

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Ірка, ти щось як ляпнеш, хоч стій, хоч падай. В мене немає "запасних" язиків, як і інших імітацій частин мого тіла. :незнаю:
Ось тобі відповідь:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
ну, значит, просто приспичило на несколько дней на другой язык перейти.

Хай тобі грець спокійніше так буде! :незнаю:
"Присірникувалося" мені... :D:іржач::іржач::іржач::іржач:

Тихiше хлопче. Ми бачимо, що ти не з Москви. Але твiй потяг до мови оккупантiв нас бентежить. Нiколи бiльше так не кажи:"можу у твоїй присутності розмовляти російською". Ти що, полонений? Не ставай на колiна перед жiнкою.

Твое мiсце на колiнах перед НАТО. Вище голову.Ти сам коваль свого майбутнього, не марнуй його на жiнок. Воiни славетних держав будуть тримати тебе у своiх обiймах.:D

Тихiше хлопче. Ми бачимо, що ти не з Москви. Але твiй потяг до мови оккупантiв нас бентежить. Нiколи бiльше так не кажи:"можу у твоїй присутності розмовляти російською". Ти що, полонений? Не ставай на колiна перед жiнкою.

Твое мiсце на колiнах перед НАТО. Вище голову.Ти сам коваль свого майбутнього, не марнуй його на жiнок. Воiни славетних держав будуть тримати тебе у своiх обiймах.:D

Давно з глузду з`їхав? Так, осінь робить своє діло... Психіатрам роботи добавилось. :rolleyes:
Чи ти з Дальновідом переспав на тверезу голову? :іржач:

Заяц, щас много хороших специалистов выводит из запоя. Из, так сказать, "натовского угара".

А кишкис буде розмовляти тільки російською?
Мова оккупантів? Чи ви з дерева впали, чи воно на вас?
Про обійми так накалякав, що мабуть сам в чиїхось перебував. Чи не кишкис нашіптував?

Заяц, щас много хороших специалистов выводит из запоя. Из, так сказать, "натовского угара".

Вот зачем глупости говорить? Ты ж местный, давай забьем стрелку, я подъеду через полчаса и задемонстрирую свою адекватность. Даже можем к близжайшему гаишнику подъехать на освидетельствование.:D

Что то не понравилось, объясни по человечески, а не старым проверенным методом. Оскорбить конечно легче, старый проверенный оранжевый метод.

Вот зачем глупости говорить? Ты ж местный, давай забьем стрелку, я подъеду через полчаса и задемонстрирую свою адекватность. Даже можем к близжайшему гаишнику подъехать на освидетельствование.:D

Что то не понравилось, объясни по человечески, а не старым проверенным методом. Оскорбить конечно легче, старый проверенный оранжевый метод.

Тю. Хто собирался тебя оскорблять?

Говорю - ДР твой прошёл удачно.

Что забавно - отреагировал только на меня.

..задемонстрирую свою адекватность. Даже можем к близжайшему гаишнику подъехать на освидетельствование.:D

Не зрозумів, даїшники вже психіатрами підробляють у Харкові, чи що? :D

Назад
Зверху Знизу