Кулуары (архив)

• Автор теми Автор теми Tu1man
  • Дата створення Дата створення
Коты не братья, они враги и предатели. Я никогда не обижу ни одно животное, кроме кошаков и голубей...
Для кого - лучшие друзья, а кому и враги (это зависит от человека).

А почему же они предатели, интересно?

Кстати, пока я отсиживался в бане, один из наших форумчан снабдил меня очень интересной литературой. Так что готовьтесь! :yahoo:

Нафига мне ганделык, где наливают на входе принудительно?

Тебя ждёт вот это:
wasser2.gif

погоди, только приеду...

Что за злачное место такое?

Ганделык в подвале, где наливают на входе, а потом втирают ахинею про УПА. Наверное боятся трезвых людей - они ни единому слову верить не будут :іржач:

А почему же они предатели, интересно?

Кот это не друг человека. Он привыкает не к человеку, а к месту. Человек исчезнет, появится другой, он останется с другим человеком жить, лишь бы в том же месте.
Собаки так не поступают...
А вообще, Киплинга читай...

Кот это не друг человека. Он привыкает не к человеку, а к месту. Человек исчезнет, появится другой, он останется с другим человеком жить, лишь бы в том же месте.

Ты так считаешь, потому, что никогда не был привязан к кошачему.
А место своё кошка любит, да - возле хозяина. Когда мы едем на дачу, моя спит точно там, где и дома - рядом со мной: зимой - в ногах, летом под диваном, но обязательно где-то рядом.

А человек ведь тоже чаще всего не живёт один, когда его пара уходит...

Микеле заливает Дальновида водкой, Протеа наблюдает:
wasserfolter.jpg

Один из моих любимых. Точно разговорный колорит передан ...
Эх...

Дзвінок. Путін знімає слухавку.
- Гальо, пане президенте, ту Місько зі Станіславова! Телефоную, жеби вам вповісти, же ми ту вам офіційно війну декляруємо.
- Хорошо, Миша. Это важная новость. А большая у Вас армия?
- Ну, зараз… (рахує) Я, Влодко, сусід Стефко і всі, шо ту в преферанс грали. То нас разом вісім.
- Должен признаться, Миша, что у меня в Армии 100 тысяч человек, которые только ждут моего приказа.
- Холєра ясна, я зара вам віддзвоню.

(за якийсь час)…
- Гальо, прошу пана президента, стан війни не скасовано! До нас
приєдналося ше штири хлопаки з сусідньої кнайпи.
- Должен сказать тебе, Миша, что после последнего нашего разговора я
увеличил армию до 200 тысяч человек!
- Най го холєра вхопе! Я ще зателефоную.
(за якийсь час)
- Слава Йсу, пане Путін! Я сі тєжко вибачєю, але мусимо ся вицофати з тої войни.
- Неужели? Очень жаль. А почему это вы вдруг передумали?
- Ну, ми ту посиділи за пару гальбами пива, так си між собов порадили,
і вздріли, же аж ніяк не зможемо нагодувати 200 тисяч плєнних.

И в стиле Хичкока ...

Йдуть два куми по дорозі, коли - Вжик!.. - їх обганяє мотоцікліст без голови.
Глянули куми один на одного з подивом та йдуть далі. Коли знову - Вжик!.. - мотоцикліст також без голови. Знову здивувались куми та йдуть далі. В третій раз - Вжик!.. - знову мотоцикліст та знову без голови. Тоді один й каже:
- Слухайте куме, шо це робиться - нічого не розумію?
- Мабуть, куме, вам треба косу на інше плече перекласти...

Ты шо??? Это ж... это ж...
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

:yahoo:

:клас:
Яловичина грильована „альйошка із гебе” 200/60 65

Тільки не зрозумів, це наслідки боротьби УПА за незалежність чи з голодомору 33-го ці "ноги ростуть"? :D

"Львіське мЕтро сміється..." :іржач:

До речі, Мікеле, ти мені нагадав своєю відразою до голубів про одну дуже смачну страву. Називають її на Полтавщині "товченики", але за офіційною версієй це пампушки.
Виглядає це так, тількі треба дрібніші трохи робити.

file_content_305136_1.jpg

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Але (саме головне!) до цих пампушок ще смажене м`ясо голубів, цибулю смажену, і потім усе протушкувати хв.30 на дуже слабому вогні. :клас:
Можна і м`ясо курки, але то вже не таке добре.
Голубів треба брати біля елеватору, у період збирання врожаю. Тоді вони добре вгодовані. :) Можна і пастку з мішку, але коли є пневматіка, то два задоволення в одному! ;)
Дівчатам не куштувати! Фігуру зносить геть! Фешн переноситься на другу реінкарнацію. :D

Останнє редагування:
Голубь - это заразная птица. Они распространяют болезнь - орнитоз.

Назад
Зверху Знизу