Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Кто в курсе накуя и зачем льготные выплаты УБД передали именно пенс.фонду Украины?(ПФУ)

• Автор теми Автор теми Дедушко
  • Дата створення Дата створення
все бабло на шмарклин косарь пошло...:) популизм-оно как бы важнее (по их действиям):незнаю:

перерасчет отопления, ага:D .. щас гляну шо мне там насчитали)).. глянул..:ідея: написал к тому просмотру счета комент в картинке..
.webp

Останнє редагування:
Та же ***ня. Таки обрадовал наверное ПФ "потужного" зеленского., и его прямого начальника (завхоза)🐁🐀
photo_2024-07-21_16-32-32 — копия.jpg

Останнє редагування:
Вы не в частном секторе живете? (довольно большая разница в выплатах)

отак, и УБД даже государство реально казачит (а еще даже и конца войны не видно)., а что дальше от них на Банковой можно ожидать, даже и представить сложно, и страшно.:(

• Це лайк!
Реакції: Adi.
и я поплачу

Вкладення

•  імені.webp
    імені.webp
    7.1 КБ · Перегляди: 16
Продовжу тему... ПФУ перевершує ж свої "рекорди".. хлопці з фронту дивіться що вас в подальшому очікує (яка "повага" від влади)... *****ва зелена вкрай ОХУЇЛА! В них мабуть в наш час... комуналка в 1500 грн на місяць ?.. В мене вона такою була мабуть в 2010 році..., але не зараз. І саме ***ове те, що і звернутися навіть НІ ДО КОГО! ПФУ в совковому стилі макулатурою закидує (відписками)... а всім іншим при владі на таке (та подібне) реально *****!... В ТРИ! рази зменшення компенсаціі... і так до того незаконно урізаної .. бо ніяк і тоді і те не було 50%.. (законної, згідно з Законом про ветеранів бойових дій..) і всього за один рік .. Кірім цієї пільги я ніяких других не отримував і не отримую.. тепер і це відбирає зелена *****ВА!

Вкладення

• photo_2025-06-05_16-11-19.webp
    photo_2025-06-05_16-11-19.webp
    101.1 КБ · Перегляди: 11
Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу