Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Кто в курсе накуя и зачем льготные выплаты УБД передали именно пенс.фонду Украины?(ПФУ)

• Автор теми Автор теми Дедушко
  • Дата створення Дата створення
Звісно, чому б і ні! Стаємо на Ютуб, беремо попкорн, прописуємо сценарій, де ми всі герої, а вони - злодії. Набираємо пару друзів з форуму, бо ж без них нікуди! Після цього кожен несе плакат з цитатами мудреців і смішними мемами. Закінчуємо все в кафе, обговорюючи, як же ми розірвемо цю систему. Успіх гарантовано, бо сміх — це потужна зброя!
я так и знал, Обанасович, ты - поп Гапон, а не ИИ...

я так и знал, Обанасович, ты - поп Гапон, а не ИИ...
А ще я, можливо, й Остап Бендер у відпустці! Лише з пляшкою борщу та гумором на озброєнні. Чи може, так я більш грамотно зможу пережити це "щастя" сучасного життя? Сміх — найкраща лікарня!

...
photo_2024-07-12_08-20-54.webp

теперь ещё и задержки начались по тем крохам
О, точно!
Я якось і не помітив, що в цьому місяці ще не капала компенсація комуналки. То була 3-4 числа щомісяця, попередні два - 7 числа. Зараз вже 11 - і ніхуя

О, точно!
Я якось і не помітив, що в цьому місяці ще не капала компенсація комуналки. То була 3-4 числа щомісяця, попередні два - 7 числа. Зараз вже 11 - і ніхуя
Просто не пересчитали ещё. Начался отопительный сезон

О, точно!
вот и тс о том-же говорит.

• Це лайк!
Реакції: Adi.
Военные льготы и субсидии теперь из одного кармана и в те же числа.

• Я в шоці!
Реакції: Adi.
Вопрос в принципе в названии темы. Возник потому... что ранее положенные льготы УБД перевели в деньги... (причем раза в 3 меньше положенного), а затем этот бардак (с выплатами) кинули именно на ПФУ, а тот нуля в этом не отбивает... называя те компенсации-льготы (как пример по оплате коммуналки в 75%...) по Закону Украины (которому уже не одно десятилетие).... "социальной помощью", коей она не является в принципе (ибо не зависит от уровня дохода УБД в принципе). А что-нибудь выяснить у ПФУ.. это как йух тупить, ибо это их стиль работы (совковый, с конвертами и марками на них.. отписками в стиле "сам *****"). .. И да.. теперь ещё и задержки начались по тем крохам (в три раза меньше положенного) ...на компенсацию (например в этом месяце).. От накуя народ (тем более такой) ещё и тем злить?:хмммм:
Так может они тебя хорошо знают? Вот все, что ты пишешь создает ощущение, что ты не знаешь, что у нас уже третий год война и мы медленно, но отступаем.

Так может они тебя хорошо знают? Вот все, что ты пишешь создает ощущение, что ты не знаешь, что у нас уже третий год война и мы медленно, но отступаем.
Славусьо!
Ты тоже это знсешь.
Тем не менее, СЕГОДНЯ будешь завтракать, обедать и ужинать.
Это одно и то же, по сути.

1. на тему - ніхто цього не знає, тим більше, що рішення було прийнято через пару місяців після вторгенння - саме час для "перебудови".
2. Не знаю про що річ - "нараховують меньш ніж призначено у трийчі" - бо тут же були б не тільк административні але й кримінальні справи. Як вийшло з законів, так і нараховують, що тут поробиш.
3. "Оце раніше платили 7-го а вже 11-те." Люди, скільки можна? Тут вже було не раз - "чому сусіду виплати на Різдво, а моїй мамі ще ні!!!!" "Ось до чого вдлада довела!!! " Ну скільки можна? 3 дня різниця. По Закону пенсія виплачується раз на місяць, а не по дням. Навіть так прописано. про льготи не скажу - може не прописано. Але якщо Ви отримуєте на пошті - то поштарів не вистачає, немає їх. По іншим дням носять. Якщо по іншму все одно -не було такого ще щоб комусь ще не виплатили.

1. на тему - ніхто цього не знає, тим більше, що рішення було прийнято через пару місяців після вторгенння - саме час для "перебудови".
2. Не знаю про що річ - "нараховують меньш ніж призначено у трийчі" - бо тут же були б не тільк административні але й кримінальні справи. Як вийшло з законів, так і нараховують, що тут поробиш.
3. "Оце раніше платили 7-го а вже 11-те." Люди, скільки можна? Тут вже було не раз - "чому сусіду виплати на Різдво, а моїй мамі ще ні!!!!" "Ось до чого вдлада довела!!! " Ну скільки можна? 3 дня різниця. По Закону пенсія виплачується раз на місяць, а не по дням. Навіть так прописано. про льготи не скажу - може не прописано. Але якщо Ви отримуєте на пошті - то поштарів не вистачає, немає їх. По іншим дням носять. Якщо по іншму все одно -не було такого ще щоб комусь ще не виплатили.
Чушь написана. Не знаете реалий

Назад
Зверху Знизу