Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Кто уже подал документы на субсидии?

• Автор теми Автор теми jst4rks
  • Дата створення Дата створення

Оформил ли ты субсидию?

• Да

Голосів: 308 23.5%
  • Нет

Голосів: 571 43.6%
  • Нет, но собираюсь

Голосів: 430 32.8%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    1309
Надо конечно ... Даже если пособие не платят!

Но походу проще оформиться на минималку и числиться чем там в ****е вариться!

Касаемо меня : один безраб в перспективе на сегодня 5288 усл.доход. Если чего беру к себе на работу на минималку(я чп оформлю к себе своего мужа) - налогов я должна заплатить 1545 (на сегодня) при суммарной субсидиии в этом отоп сезоне 883грн ( а по листу упсзн 953 - где разница?). То есть я ещё и в минусе если че оказываюсь.
Уж что что, а считать(в свой карман) они умеют ...

Касаемо меня : один безраб в перспективе на сегодня 5288 усл.доход. Если чего беру к себе на работу на минималку(я чп оформлю к себе своего мужа) - налогов я должна заплатить 1545 (на сегодня) при суммарной субсидиии в этом отоп сезоне 883грн ( а по листу упсзн 953 - где разница?). То есть я ещё и в минусе если че оказываюсь.
Уж что что, а считать(в свой карман) они умеют ...

:клас:

при нынешних огромных неплатежах за коммуналку!
толи еще будет(с):yahoo:
Долг населения за жилкомуслуги в марте увеличился почти на 5%
В марте среди регионов наибольшая задолженность за отопление и горячее водоснабжение зафиксирована в Киеве (3 315,0 млн грн), Харьковской (2 650,8 млн грн) и Днепропетровской областях (2 497,8 млн грн); за газоснабжение — в Харьковской (2 257,5 млн грн), Днепропетровской (2 193,6 млн грн) и Киевской (2 237,9 млн грн) областях.

ремешок на шее затягивают все туже . а мы и не думали что сказка на долго .нам до выборов продержаться.

Аха! Даже на форуме недавно это обсасывали. Еще Димокс писал, что получается те хто платил типа лохи!

чёрт, я всё пропустил))
значит надо переставать платить, Юля врать не будет:D

2. Установити, що з 1 травня 2018 р. призначення житлової субсидії здійснюється лише після подання нових заяви і декларації, якщо у складі домогосподарства є:

особи, які відповідають вимогам, визначеним в абзацах другому — четвертому підпункту 3 пункту 6 Положення про порядок призначення житлових субсидій;

6. Житлова субсидія не призначається (у тому числі на наступний період), якщо:
1) загальна площа житлового приміщення перевищує 120 кв. метрів для квартири і 200 кв. метрів для індивідуального будинку (крім дитячих будинків сімейного типу та прийомних сімей, а також сімей, в яких не менше року проживають троє і більше дітей, з урахуванням тих, над якими встановлено опіку чи піклування);
2) будь-хто із складу домогосподарства або **** сім’ї особи із складу домогосподарства має у своєму володінні транспортний засіб, що підлягає державній реєстрації і з дати випуску якого минуло менше п’яти років (крім мопеда).

6. 3) у складі домогосподарства або у складі сім’ї члена домогосподарства є особи, що досягли 18-річного віку станом на початок періоду, за який враховуються доходи для призначення житлової субсидії (далі — особи, доходи яких враховуються під час призначення житлової субсидії), і в цьому періоді:

за інформацією ДФС, Пенсійного фонду України, у них взагалі відсутні доходи, які враховуються під час призначення житлової субсидії; або

вони отримували середньомісячний сукупний дохід менший, ніж розмір мінімальної заробітної плати, встановленої на початок періоду, за який враховуються доходи для призначення житлової субсидії; та/або

вони не сплатили єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування у розмірі, не меншому ніж мінімальний, сумарно протягом трьох місяців у періоді, за який враховуються доходи для призначення житлової субсидії.

Житлові субсидії у випадках, передбачених абзацами другим — четвертим цього підпункту, призначаються, якщо особи, доходи яких враховуються під час призначення житлової субсидії, протягом такого періоду:
навчалися за денною формою навчання у закладах середньої освіти, професійно-технічних навчальних закладах, закладах вищої освіти або зареєстровані у службі зайнятості як такі, що шукають роботу, і в цей період навчалися в центрах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості;
отримували хоча б один із таких видів доходу, як пенсію, стипендію, допомогу при народженні (усиновленні) дитини, допомогу особам з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю, допомогу по догляду за особами з інвалідністю I і II групи внаслідок психічного розладу, допомогу особам, які не мають права на пенсію, та особам з інвалідністю, тимчасову державну соціальну допомогу непрацюючій особі, яка досягла загального пенсійного віку, але не набула права на пенсійну виплату, допомогу по безробіттю;

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Все-же вопрос у меня.Если в 1-2 квартале 2018 в семье был безработный( не состоящий.не получающий) - Субсидия вообще не назначается или ему считают доход в три прожиточных минимума для расчета субсидии.ИНФОРМАЦИЯ РАЗНАЯ в различных источниках.Или еще третий есть вариант.
Насколько я понял субсидия то назначается, но нужно заново подавать доки и декларацию о доходах в УПСЗН

2. Установити, що з 1 травня 2018 р. призначення житлової субсидії здійснюється лише після подання нових заяви і декларації, якщо у складі домогосподарства є:

Насколько я понял субсидия то назначается, но нужно заново подавать доки и декларацию о доходах в УПСЗН
кто пойдет в упсзн отпишите про б\р я до понедельника занят а там 8.9 . хотя с летней субсидией спешить нехер копейки.

Думаю пока суетиться не стоит - летняя субсидия фигня - а до отопительного периода эти твари еще ченить выдумают.

Раньше было, что если даже стоишь в ЦЗ, но не получаешь никаких выплат - тебе считают 2 мин. дохода - 3200 грн.
А сейчас походу опять же стоишь, но нихера не получаешь или не учишься в их накуй никому не нужных учебных центрах - то тебе считают 3 дохода :D

А сейчас походу опять же стоишь, но нихера не получаешь или не учишься в их накуй никому не нужных учебных центрах - то тебе считают 3 дохода
И, дополнительно, не продлевают родственникам, у которых прописан, субсидию автоматом. Только через новую заяву.

И, дополнительно, не продлевают родственникам, у которых прописан, субсидию автоматом. Только через новую заяву.

Если так, то написать новую заяву большой траблы не составляет.
Но там явно продумано ченить другое ;)
Походу если только писать заяву, то явно отлавливают заробитчан ...

Назад
Зверху Знизу