- Повідом.
- 7608

ну так... я взагалі по 180 грн вперше купувала в цьому роціТак тож вчора, а то 10 днів назад.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
ну так... я взагалі по 180 грн вперше купувала в цьому роціТак тож вчора, а то 10 днів назад.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
...це морозиво
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
...це пачка какао
...чи може пересічна українська бабця їсти таке щодня?😁
...мабуть так
...пані з закордння розказувала про щоденне морозиво у раціоні,а зовсім не про кафе,тому я навів приклад, що це і у нас доступно кожному за невеликі коштиАга. И атмосферу парка* завернуть и тоже в холодильник, вместе с видами на город.
PS. Вы в кафе, ресторы и т.п. никогда не ходите ? )
На стадион на матч какой-нибудь, или на концерт?
Не поняла, откуда на разговоре о НП и ее походе в кристалл...пані з закордння розказувала про щоденне морозиво у раціоні,а зовсім не про кафе,тому я навів приклад, що це і у нас доступно кожному за невеликі кошти
...мабуть тому,що морозиво люблять всі👍Не поняла, откуда на разговоре о НП и ее походе в кристалл
выплыла панянка з закордоння
но ладно.
Не всі!...мабуть тому,що морозиво люблять всі👍
Тю, то він Ангелу мав на увазі...Не поняла, откуда на разговоре о НП и ее походе в кристалл
выплыла панянка з закордоння
но ладно.
А ви тута при чом? Я про неадекватне ценообразованіє намікаю вапщето. 🥱Сефида! Как вы были правы.![]()
Пани Ангелочка, пропускаете важноеА ви тута при чом?
ТА я от не помню он женатий чи нє...😳Пани Ангелочка, пропускаете важное
https://www.kharkovforum.com/threads/oni-prjachut-ot-nas-50-griven1.5484641/post-72042251
Це ресторан, а не супермаркет.А ви тута при чом? Я про неадекватне ценообразованіє намікаю вапщето. 🥱
Аааа.. он оно шо.. ресторан...ну тада канєш... тада і 1000 можна за морожену просить...навроді она не с коровячого молока, а с кенгурячого якого 🥱Це ресторан, а не супермаркет.
Людина вибирає, заходити чи ні.
На столі лежить меню і вказані ціни.
Тю на вас...Ангела, я так розумію, аж зовсім не вказує де кому ходити...Просто ви розповіли про діючий рівень цін в даному сегменті ринку, а вона прокоментувала ціноутворення співвідносно до економічного стану країни...І всеЦе ресторан, а не супермаркет.
Людина вибирає, заходити чи ні.
На столі лежить меню і вказані ціни.
Те из беженцев, кто живет, например, на немецкое пособие, тоже не часто по ресторанам ходят.Тю на вас...Ангела, я так розумію, аж зовсім не вказує де кому ходити...Просто ви розповіли про діючий рівень цін в даному сегменті ринку, а вона прокоментувала ціноутворення співвідносно до економічного стану країни...І все![]()
Маринованная редиска по-грузинскивже по 40 вчора на Конячому брала. Нормальні огірки можна купити по 50-60 грн. Печериці 65 грн.
якраз готувала на днях. Не по цьому рецепту, але також бита маринована редиска...Маринованная редиска по-грузински
Не в тому місці...Скільки планет у Всесвіті, а ви сюди....Я людей вообще не люблю, может не в то время родился?