Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Кто сколько нынче в Харькове тратит денег "на жизнь"?

• Автор теми Автор теми tatbel
  • Дата створення Дата створення
Я до солодкого досить спокійно відношусь, але, як по мені, найкраща паска - "Київський торт"....:збентежений:

Panettone?
Оні охуєнніє.
Мабуть, вкуснєє хлєбєбулочноє іздєліє я нє пробовал.
Та пусть трижды охуенные, но почему такая цена??? Туда шо, бля, золото с бриллиантами в муку добавляют, шоле?
привезли Панетоне прямо з Італії
I от цiкаво, скiльки ж та паска в самiй Iталii коштуе?

Я до солодкого досить спокійно відношусь, але, як по мені, найкраща паска - "Київський торт"....:збентежений:
Колись, у 20 чи 21 купляли доньці на ДН торт "Відкритий". Ото була смакота. З якимось солодким напіврідким сиром.

Якщо 15€, то недорого для італійців? Мабуть, як 100₴ для нас.
В Iталii пачка цигарок LM рокiв 15 тому коштувала 5 евро, для них може й недорого при iхнiх зарплатах. Зараз не знаю, але можу спитати, знайомий недавно з Мiлану приiхав

Якось я пішла у квітні в загул.
Витрачаю грошей більше ніж мені дозволено. Тут трішки містики для мене. Подивлюсь далі.

На выхах было некогда, напишу стчас - сеть магазинов "Свіжина" на субботу и воскресенье подняли цену на две позиции мяса в 2,5 раза. Вырезка и ошеек. Ошеек в субботу стоил 449 грн/кг.
Дался вам тот ошеек.Я уже сколько лет делаю шашлык с лопатки.Вкусно,мягко.Как по мне лучше,чем жилявый ошеек.Но о вкусах не спорят:)

А мы жарим куриное мясо

Дался вам тот ошеек.Я уже сколько лет делаю шашлык с лопатки.Вкусно,мягко.Как по мне лучше,чем жилявый ошеек.Но о вкусах не спорят:)
Під правильним маринадом усе м'ясо можно жарить.

Какие у людей вкусы разные. Мне " Киевский" слишком сухой, приторный и крем жирный.

Останнє редагування:
IMG-bf551f76a6abf4ee370d0ed1bfb0cf8b-V.jpg

Торт

Вкладення

• IMG_20250226_135355.jpg
    IMG_20250226_135355.jpg
    2.7 MБ · Перегляди: 12
Назад
Зверху Знизу