Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
ланос ?Аааааа..
ТО автівці підійшло, нічого не зламано, мастило, 5 фільтрів, та одна лампочка 3000![]()
У Посаді купила по акції Ромашку і Крем йогурт фірми Конті. Останні не куштувала раніш. З присмаком журавлини - усередині желе.Вранці пішла купити червоних желейних цукерочок (вони насипом, різнокольорові), але не я була перша з такою ідеєюприйшлось робить розкопки
![]()
Та ні, то довгі та гладкі - "Мрія одиначки", є ще коротші та с пупирками, бачив такі в АТБ і РОСТі, ті щось біля 90грн...Сьогодні дружина послала купити свіжий огірок на окрошку. Зайшов у Чудо - нема. Зайшов у Класс - останні 5 штук так-собі на виглад. Ціна 180 грн/кг. Це давно так?
Думаю к середине апреля будет по 35Хулі нам! А картопля уже мінімум 24
если вам так нравятся конфеты сделайте их сами. будет дешевле в 2 раза минимум ну и будете сами знать что внутри в отличии от покупныхУ Посаді купила по акції Ромашку і Крем йогурт фірми Конті. Останні не куштувала раніш. З присмаком журавлини - усередині желе.
Я лентяйка. Я бы и ликер могла сделать - клюквенный. А так пришлось купить по акции Амаретто в АТБ.если вам так нравятся конфеты сделайте их сами. будет дешевле в 2 раза минимум ну и будете сами знать что внутри в отличии от покупных
О це вже класика! Давно вже час - і собі корисно, і людям приємно...Я бы и ликер могла сделать - клюквенный
Во-о... А меня упрекали - зачем осенью сетками по 8.50...9.50 берёшь и в погреб складируешь?Думаю к середине апреля будет по 35
З пупирками не було, тільки гладкі та довгі.Та ні, то довгі та гладкі - "Мрія одиначки", є ще коротші та с пупирками, бачив такі в АТБ і РОСТі, ті щось біля 90грн...
"Мрія одиначки",то якби були довгі та з пупиркамиТа ні, то довгі та гладкі - "Мрія одиначки", є ще коротші та с пупирками, бачив такі в АТБ і РОСТі, ті щось біля 90грн...
Ни разу не пил этот напиток. Помню в середине 90-х его в каждом киоске продавали, причём их было много видов. Т.к. был ещё ребёнком, мне не довелось его попробовать - только понюхать. Аромат был похож на абрикосовые косточки.Я лентяйка. Я бы и ликер могла сделать - клюквенный. А так пришлось купить по акции Амаретто в АТБ.![]()
Все залежить від кількості запасів і темпів споживання...Декому і життя може не вистачити..решил полностью отказаться от алкоголя после исчерпания запасов в баре.
Не так уж и много. В основном остался неликвид, который я не очень люблю. Давно не пополнял, т.к. сейчас предпочитаю свободные деньги донатить на ЗСУ.Все залежить від кількості запасів і темпів споживання...Декому і життя може не вистачити..
Сьогодні дружина послала купити свіжий огірок на окрошку. Зайшов у Чудо - нема. Зайшов у Класс - останні 5 штук так-собі на виглад. Ціна 180 грн/кг. Це давно так?
Відімо, давно, раз ві нє помнітє, простітє, спасібо, о божє1