Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Кто сколько нынче в Харькове тратит денег "на жизнь"?

  • Автор теми Автор теми tatbel
  • Дата створення Дата створення
Рост

IMG_20250410_162812.webp
 
Кстати, картошку я практически не ем.
Может, в ней скрывается полнота?
 
Я теж її купляю. На зажарку не дуже. А супік то шо нада. І она нє хвора, як наша.
Та *****, хотіли цілу зварити. Ну з салатом з молодої капусти і огірків.
А вона якась зеленувата, шкаралупа така, що тільки чистити, а не шкрябати. Зварили, а на смак якась ніяка.
 
Та *****, хотіли цілу зварити. Ну з салатом з молодої капусти і огірків.
А вона якась зеленувата, шкаралупа така, що тільки чистити, а не шкрябати. Зварили, а на смак якась ніяка.
Так она ж не молода. Молодой її наш маркєтінг зробив. Чєсниє продавани пишуть - картопля Єгіпєт.
Зеленувата, бо на світлі десь храніцца. Лізе хлорофіл. :)
В супє норм. Цілу ще не варив. Треба спробувать.
 
Шо почом і де взяли? Завтра не напишуть - з мєсного окєанаріума пропала рєдчайша голубая акула.?
По акции - 145 грн за кг. Дешевле хека и минтая. Брала в Велмарте на Масельского. Ради экзотики, ибо к рыбе отношусь спокойно (то ли дело - шашлык!)
 
По акции - 145 грн за кг. Дешевле хека и минтая. Брала в Велмарте на Масельского. Ради экзотики, ибо к рыбе отношусь спокойно (то ли дело - шашлык!)
Я чьо, собствєнно, до....бался. Просто єсть такоє мнєніє, шо акульє м'ясо дуже невкусне. І только плавнікі смачні для супа.
 
Назад
Зверху Знизу