Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Азовской ясно чего не стало, за черноморской нельзя рыбакам в море выходить.Сейчас в торговле даже камбалы нет, к которой стремится душа моя. Сто раз перемороженая после расстаивания субстанция.
А коли під закусь, з чорним хлібом, то делікатес !
а найкраща ковбаса, це чулок з грошима!Завжди кажу: Краща риба - ковбаса!
Не, я рыбу люблю.Завжди кажу: Краща риба - ковбаса!

Відносно їжі, то живу у стані - дай того, чого нема.а найкраща ковбаса, це чулок з грошима!

в мене бабуся казала, лимзиків чекаєш?Відносно їжі, то живу у стані - дай того, чого нема.![]()
в Україні ви і мешкали. тільки південніше... де степ до самого моря доходить ?В прежней жизни, наверное, не в степи жила, а у воды.
В европейских товарах продают фольгированные упаковки по 1 кг, вкуснее, чем в баночках, хорошие такие кусочки мяса, почти нет ***костиКонсєрва по вкусу, як ставріда. А сирим ну єво на...х.
У нас такоє в мєню було. Піца з тунцом. Норот думав, шо з свєжого тунца і замовляли. Якоє же їх ждало разочарованіє. Тунєц був у пакетах, як ви кажете.В европейских товарах продают фольгированные упаковки по 1 кг, вкуснее, чем в баночках, хорошие такие кусочки мяса, почти нет ***кости

Как дим. Да.Деньги уходят как вода.
Куда, непонятно.
Тоже где-то читала, что оно жесткое и невкусное. А оказалось, очень даже ничего: что-то среднее между треской, зубаткой и пангасиусом по вкусу. Даже не стала ничем заправлять, чтобы уловить нюансы.Я чьо, собствєнно, до....бался. Просто єсть такоє мнєніє, шо акульє м'ясо дуже невкусне. І только плавнікі смачні для супа.
припиніть ******* акул заради плавників!Просто єсть такоє мнєніє, шо акульє м'ясо дуже невкусне. І только плавнікі смачні для супа.

може вони як, у сільпо паски, обрізають, та пливи даліприпиніть ******* акул заради плавників!![]()
Краща ковбаса-м'ясо!Завжди кажу: Краща риба - ковбаса!
Записывайте расходы)Деньги уходят как вода.
Куда, непонятно.
Подбила результат по карте.
В плюсах пока только индексация пенсии.![]()
бутылка ликера, дальше не помнюЗаписывайте расходы)