Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Кто сколько нынче в Харькове тратит денег "на жизнь"?

• Автор теми Автор теми tatbel
  • Дата створення Дата створення
вот это "Маранелло", ваша на Полтавском

Переглянути вкладення 13237460
Та ни. Єто какое-то старое фото.
Вот єтих столов на переднем плане нет. Тем более, на двоих справа.
Они заканчиваются чуть впереди, относительно торца пиццерии.
Прямо под торцом сейчас шашлічное место.
В последний раз я сидела на его уровне, а передо мной, может, еще один стол стоял.

Та ни. Єто какое-то старое фото.
Вот єтих столов на переднем плане нет. Тем более, на двоих справа.
Они заканчиваются чуть впереди, относительно торца пиццерии.
Прямо под торцом сейчас шашлічное место.
В последний раз я сидела на его уровне, а передо мной, может, еще один стол стоял.
естественно старое, это довоенное фото... летом там так и было, летнюю площадку расширяли по набережной, чтобы все желающие вечерком влезли... сейчас понятное дело людей или нет совсем, или в разы меньше, чем до войны, поэтому нет смысла ставить много столов

естественно старое, это довоенное фото... летом там так и было, летнюю площадку расширяли
Сильно довоенное. Там всегда, когда от моста спускаешься было много пустого места.
Молодежь иногда просто у парапета стояла и о чем-то своем тренькала.

та я ж жартую... я разок спробував і все. достатьно було... а ще з приятелем купили пляшку абсента 70%, по три рюмочки - і кома
вообще есть спецфорумы по разным напиткам. там народ однодумцев скидывается и берет к примеру вот такую одну бутылку на десятерых. потом делят и вечерами вкушая у камина делятся своими эмоциями.
я как-то предложил такое в своей среде, но единомышленников не нашел :D
Переглянути вкладення 13237501

вообще есть спецфорумы по разным напиткам. там народ однодумцев скидывается и берет к примеру вот такую одну бутылку на десятерых. потом делят и вечерами вкушая у камина делятся своими эмоциями.
я как-то предложил такое в своей среде, но единомышленников не нашел :D
Переглянути вкладення 13237501
та я йєбав за такі гроші! (хоча сінглмалт полюбляю звичайно)

Якби зі звичайною їжею людина отримувала купу цукрів, то цукровий діабет був би смертельним вироком :незнаю:
незнаю як це коментувати - я ж не лікар.
але вважаю, що цукровим діабетом люди хворіють не тільки тому, що жеруть мішками цукор)

Перлова класна) наулюбленіша))
До кави гарно пасує рослинний жир типу горіхів чи насіння. Чорного шоколаду. І мозкові користь.
Перловку надо уметь правильно готовить. Я не готовлю её, муж говорит, что хоть столько лет прошло, как он в армии служил, но перловки там наелся на всю жизнь.

але вважаю, що цукровим діабетом люди хворіють не тільки тому, що жеруть мішками цукор)
ожиріння приводить до цукрового діабету 2, до ожиріння призводить їжа, багата на "швидкі" вуглеводи, цукор - вуглевод...

В кого таких проблем нема, можуть взагалі на самих лише тортиках і цукерках жити, й бон-буасонівським лимонадом запивати. Ніякого ожиріння при цьому не матимуть.
якщо при цьому будеш бігати по 20 км в день, то можливо... але какати будеш з проблемами. якщо при тістечкової дієті сидіти на дивані - то жирняєм станеш за пару років... а там і діабет (не обов"язково, але найбільше вирогідно)

Цукор призводить до ожиріння лише тих, у кого вже є проблеми з травленням і обміном речовин. В кого таких проблем нема, можуть взагалі на самих лише тортиках і цукерках жити, й бон-буасонівським лимонадом запивати. Ніякого ожиріння при цьому не матимуть.
Байкалом если что.. :)

якщо при цьому будеш бігати по 20 км в день, то можливо... але какати будеш з проблемами. якщо при тістечкової дієті сидіти на дивані - то жирняєм станеш за пару років... а там і діабет (не обов"язково, але найбільше вирогідно)
Мені здаеться, що до товстоти приводить почуття внутрішньї втомленності та байдужість до життя у всіх його проявах.
Небайдужа людина з шилом в жопі, якщо вона не хвора з самого початку, не стане товста навіть від тістечок і Бон Буасону.

В кого таких проблем нема, можуть взагалі на самих лише тортиках і цукерках жити, й бон-буасонівським лимонадом запивати. Ніякого ожиріння при цьому не матимуть.
як такового ожиріння не буде, але будуть інші показники: висипання, порушення шлунку/кишковика/жовчного.
нестача та неусвоєння низки вітамінів та мінералів

Назад
Зверху Знизу