Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Кто сколько нынче в Харькове тратит денег "на жизнь"?

• Автор теми Автор теми tatbel
  • Дата створення Дата створення
ну хватит уже продвигать свои сигареты, здоровому человеку они ***** не впали :рл::рл::рл:
по Фрейду стремление держать сигарету во рту - это склонность к оральному ****у... тоже не плохой индикатор предпочтений при знакомстве :D

• Це смішно!
Реакції: Ah
так, але в процесі метаболізму всі вуглеводи розщеплюються на глюкозу та воду. тоб то з"їв рису - отримав цукора. крім того, протеїни також розщеплються до глюкози (але там ще багато іннших поживних речовин)
Я казав про нормальну їжу.
Рис чи інші крупи їдяться один раз на день, якщо взагалі їдяться. Вуглеводів в них не так, щоб багато. 100гр печенєк містять більше, ниж жирна порція рису.

От вранці творогу поїв - вуглеводів ніфіга. Зараз салатик навернув та сала трохи - теж ніфіга. Пізніше навалю рагу з м'ясом - ну тут хоч щось є в буряку, трошки картофанчика. Ввечері іічек варених наверну з майонезиком напевно та ще трошки салатика - знов ніфіга.
А от мед чи фініки з чаєм, котрий я після їжі п'ю - вуглеводи, більше, ніж в тій їжі.

по Фрейду стремление держать сигарету во рту - это склонность к оральному ****у... тоже не плохой индикатор предпочтений при знакомстве :D
И для мужчин правило действует?

От вранці творогу поїв - вуглеводів ніфіга.
енергію отримаеш з білків, але не швидко
Зараз салатик навернув
енергії - 0
іічек варених наверну з майонезиком
знову з білків... просто ти не зможеш їсти один лише цукор - це, немов залити у бак авіаційне паливо. мотор запрацює але не надовго

я бы сказал что война их погубила. пиццы стали просто ужасными, брал около месяца назад возле украины.
Зависит еще от количества посетителей.
Я в этом сезоне трижды была. Брала разные пиццы.
Самая вкусная была третья. Так и называлась "маринелла".
В первый раз я практически сезон открывала.
Несколько столов на улице было. Больше внутри сидели.
И такое ощущение было, что начинку они настрогали заранее в запас.
А когда народу много, строгают непрерывно.

Конфеты они присобачили позже. Раньше там кофе еще делали, и сторона пустовала.
Там жара. Шоколадные конфеты меня там не привлекают.
Но интересно смотреть, когда ожидаю любимый французский багет - как ловко месят тесто, выпекают, все на виду.

Назад
Зверху Знизу