Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Вы.кто виноват-я что не доглядел
Виноват тот, кто не дописал. А кто не дописал (то ли вы, то ли кассир)- уже не установишь, поскольку вы это благословили, поставив свою подпись:кто виноват-я что не доглядел или кассир что не дописал
1.4.(філія, відділення) за згодою клієнта заповнює касові документи із застосуванням технічних засобів або системи автоматизації банку (далі - САБ).⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Правильність заповнення банком (філією, відділенням) реквізитів касового документа із застосуванням технічних засобів або САБ клієнт засвідчує своїм підписом.
Если деньги пришли в срок и легли на Вашу карту, то о каком штрафе идет речь?деньги пришли в срок и куда нужно -указана моя фио....
читайте первый постЕсли деньги пришли в срок и легли на Вашу карту, то о каком штрафе идет речь?
деньги пришли в срок и куда нужно
Пришли в срок, куда нужно (в казначейство), и зависли в невыясненных (неправильный ИНН).Деньги пришли в срок или деньки не пришли в срок
Александр,Пришли в срок, куда нужно (в казначейство), и зависли в невыясненных (неправильный ИНН).
Этот вариант мне понятен, но я задала вопрос определенным образом.Над головой инспектора нимба, а за плечами крыльев не наблюдали?деньги зависли в невыясненных (неправильный ИНН).-итог исправили и пожурили - никаких штрафов и пени.
Над головой инспектора нимба, а за плечами крыльев не наблюдали?

доказывать никому ничего не собираюсь .
платили воєнний збір, додавали копіюванням реквізити. і додали "чужий" єдрпо в призначення платежу. при звірці "не дорахувалися" його на картці.Если деньги пришли в срок и легли на Вашу карту, то о каком штрафе идет речь?
карта - це віртуальний рахунок платника, використовується для обрахунку віртуальних цифр, які туди попадають із "призначень платежу" або "ручних маніпуляцій інспектора", але в будь-якому разі виходячи із значень суми платіжних доручень і полів "єдрпо/отримувач" і "р/р отримувача"Если деньги в срок не на карте - это не в срок и не туда, куда надо. Согласны.