Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Кто-нибудь знает истории о людях, которые захламляли свои квартиры до такой степени, что туда с трудом можно было зайти?

🔴 21:54 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 21:54 Повітряна тривога в Харків.обл.
Как действовать соседям в таких случаях? Хм... я думаю будет достаточно человечности - поинтересоваться делами и жизнью человека, далее с тоном не требующих возражений, предложить убраться с условием "Мы выбрасываем вещь которая тебе не нужна в данный момент, эта вещь тебе не по размеру, этой вещью ты не пользовался неделю и в ближайшую неделю так же не планируешь ей пользоваться", я думаю если человек адекватный и понимает что соседи о нем беспокоиться то он скорее всего пойдет на встречу.

кстати .. я дворник и мы сегодня выселяли бомжей из подвала... это трындец был... мусора выгребли большой прицеп трактора...

ви не мешкали поруч з такими йобобо, на ваше щастя
поруч із неадекватними алкашем... так... але його дружина полікувала і вправила мізки... тепер він цілком адекавтний чоловік а не мурло...

1:07:30 ... "коробка від навушників"

хаха, мені на перевірку принесли три пари навушників... у коробках... які колега знайшов на смітнику...

і всі виявились робочі

пара таких (мікрофон слабкий), забрав собі одні (зараз я в них музику слухаю)

image;s=1000x700.jpg

і одні такі

1685061.jpg

він алконавт, в минулому)
ахахаха, як ти вгадав? :браво::клас: прикинь його двічі звілняли з роботи двірником... але знову беруть обратно бо людей мало... а ті що є зайобуються з будинками при яких нема двірників...
П.С. якщо на одного двірника норма 5-6 під'їздів... то зараз у деяких, наприлад в мене 10 під'їздів... у двічі більше за норму... я плятять так як за 5 під'їздів... це піпец...

Останнє редагування:
ахахаха, як ти вгадав? :браво::клас: прикинь його двічі звілняли з роботи двірником... але знову беруть обратно бо людей мало... а ті що є зайобуються з будинками при яких нема двірників...
П.С. якщо на одного двірника норма 5-6 під'їздів... то зараз у деяких, наприлад в мене 10 під'їздів (з обох сторін будинку)... це двічі більше за норму... я плять так як за 5 під'їздів... це піпец...

зрівняння не підходить
можливо... але Плюшкінів, я і алкашів, при пінках у вірному напрямку, можна вилікувати (наприклад вони можуть працювати у Реюз центрах, або як вище зазнаено - барахолшиком )
... складніше з тими у кого в дома купа тваринок... це ось дійно лютий триндец виходить... там точно неадевкат... і це не лікуэться... в більшості випадків =(

ну можливо... але Плюшкінів, я і алкашів, при пінках у вірному напрямку, можна вилікувати (наприклад вони можуть працювати у Реюз центрах, або як вище зазнаено - барахолшиком )
ще раз, ви не розумієте, шо хвора людина, напишемо просто, на голову, тягне, до СЕБЕ, в хату лайно, і нічого ти з нею не зробиш, ні пінки, не реюз центри, на жаль, ми мешкали поруч з такою хатою.

В соседнем доме живет бабенция , квартира которой воняет так, что в жару ощущается метров за 10 от дома. А во всем подъезде людям дышать нечем.

ще раз, ви не розумієте, шо хвора людина, напишемо просто, на голову, тягне, до СЕБЕ, в хату лайно, і нічого ти з нею не зробиш, ні пінки, не реюз центри, на жаль, ми мешкали поруч з такою хатою.
так згоден, моя помилка у тому що я не врахував "родяньскій менталітет" ... тоді так ... це не лікуеться... =(

він алконавт, в минулому)
з іншого боку... на Салтівці... що не двір такі тахи торчять на парковці... у мене наприклад, в на один будинок (той будінок що я прибераю), 3 Тесли
(одна з яких червона з білим салоном Tesla Model 3 2023 Long Life dual motor), 1 Гелік (колір чорне срібло), 1 джип с лого "Карателя" і купа з "крутими номерами"... тому я особливо не здивувався....

auto%2Fv1688132683%2Ftesla-model-3%2Ftesla-model-3.jpg

Останнє редагування:
з іншого боку... на Салтівці... що не двір такі тахи торцать на парковці... у мене наприклад в на один будинок, 3 Тесли, 1 Гелік, 1 джип с лого "Карателя" і купа з "крутими номерами"... тому я особливо не здивувався....
Тю, а до чого це?????

Тю, а до чого це?????
я просто болтаю
до того що на смінтику тільки чого не знайдеш... я іноді в аху... що викидають ... , ну мяяя...

как можно выкунуть трое наушников годных, или брендовый шмот который носился пару раз (к примеру белая ecko мотокуртка в стиле F1)?
Або робочій монік (з влаштованими дінаміками і вебкою) у якого вишлов з ладу всього навсього перехідник до HDMI,
Або навушники
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
(ціна по линку...) яким треба всього навсього замінити аудіо кабель...

strix-dsp_1.jpg

Останнє редагування:
В моем доме ЖЭК неделю вывозил мусор после покойницы. Люди работали в робах и масках. Протиснуться было возможно только боком. Хлам доставал потолка.
Вывезли несколько " лодочек ", то бишь контейнеров для крупногабаритного мусора.
Все бомжи рылись в этих " лодках".
Все, что нажито было непосильным ттрудом.И усиленными сборами с мусорок. )

Назад
Зверху Знизу