Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Кто что ест/пьет прямо сейчас за компом на ХФ?

• Автор теми Автор теми lіfe:)
  • Дата створення Дата створення
Блин, это уже ЧАТ получается. Я отошел на кухню на 2-е минуты сделать вторую порцию бутиков, а тут бац и 3 страницы )))

Я больше всего люблю есть клубнику в чистом виде, без сахара, сметаны и прочего.
Люблю чистый вкус.

это воспоминания еще со школы
вспомнила,про детство...
фанта(45 копеек)2 бутылки в руки-очередь на км)) И про очередь:
Самый страшный кошмар из советского детства — это когда мама поставила в очередь тебя, а сама ушла в другой отдел. И очередь всё ближе, ближе, ближе…

квас дую целый день.. :) свой

оригінальний рецепт, звучить непогано
обов,язково добавляю варену моркву, небагато, але вона дає свій смак солодкуватий. і головне - ніякої вареної ковбаси! тільки куряча грудинка, з якої був зварений бульон, яким і залити цю всю смакоту. секрет - щоб сметана або майонез не плавали на поверхні острівцями, треба спочатку перемішати із сметаною (майонезом), а потім поступово додавати бульон і перемішувати. повірте, смачно!

хай буде лайно. )) сьогодні ж п,ятниця - намагаюся спілкуватися українською, але не завжди добираються потрібні слова. просто хочу спробувати спочатку писати, а потім розмовляти. бо іноді справляєш враження тугодума))
Та все нормально,не звертайте уваги,це я собі просто жартував:)
На жаль в повсякденні я теж розмовляю не на чистій україньскій мові

Обычный сулугуни и туборг в банке, самый раз))

Всем спасибо за позитивное общение, надеюсь тему не выкинут и мы тут будем собираться вечерами-гурманить :D

З.ы. всем мир и хороших снов :клас:

Назад
Зверху Знизу